Για το καλύτερο δυνατό ΑΟΧ και Κισσαμικός

Football League 29 Ιανουαρίου 2017, 11:54

Ειδικών συνθηκών χαρακτηρίζεται η αποστολή σήμερα για τον Α.Ο. Χανιά ο oποίος χρησιμοποιώντας ως έδρα το γήπεδο του Πανελευσινιακού αντιμετωπίζει ως... γηπεδούχος την Καλλονή. Την ίδια ώρα (15:00) ο Κισσαμικός παίζει απέναντι στην Καλλιθέα.

Οι δύο χανιώτικες ομάδες διεκδικούν λοιπόν στους αγώνες τους που είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής το καλύτερο δυνατό, με τον ΑΟΧ να θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός ότι είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, άσχετα αν δεν διεξάγεται στα Χανιά. Σημειώνεται εξάλλου και το πολύ καλό σερί που “τρέχει” η ομάδα, έχοντας παραμείνει τρία παιχνίδια αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία…

Από την άλλη, ο Κισσαμικός έχει μια αποστολή που δεν είναι εύκολη απέναντι στην Καλλιθέα, που προσπαθεί τις τελευταίες αγωνιστικές να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση. Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου έχει δημιουργήσει ένα σερί τεσσάρων αγώνων που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει και σίγουρα αυτό θέλει να το σταματήσει, αν και η ισοπαλία θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ελ Πάσο. 

Αγωνιστικά, για τον ΑΟΧ ο Σάκης Παπαβασιλείου, δυστυχώς, υπολογίζει σε 16 ποδοσφαιριστές κι ας έφυγε από τα Χανιά με 18. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Εγκόν και Κριστόφ δεν εξασφάλισαν το δικαίωμα να παίξουν κι έτσι μένουν αναγκαστικά εκτός. Οι υπόλοιποι που βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού του ΑΟΧ είναι οι εξής: Αθανασίου, Γεωργίου, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ζέρης, Μηλιώτης, Κοζάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ντούμος, Βαρούχας, Σταματής και Ρούνεϊ.

Από την άλλη, για τον Κισσαμικό ο Σπύρος Μπαξεβάνος υπολογίζει στο νεοαποκτηθέντα Στογιάνοφ ενώ ακόμα στη διάθεσή του βρίσκονται και οι Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Γιαλούσης, Σελινιωτάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Βλάχος, Θέος, Ποκόνγκ, Κίκε και Μάντζης.

Στον αγώνα του ΑΟΧ, διαιτητής έχει οριστεί ο Μιχελής (Πειραιά), βοηθοί οι Γιαννίκος (Πειραιά) και Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου) και 4ος ο Κουναλάκης (Ηρακλείου), ενώ σε αυτόν του Κισσαμικού, διαιτητής είναι ο Φώτης (Εύβοιας), βοηθοί οι Αργύρης (Εύβοιας) και Πρέντζας (Δυτ. Αττικής) και 4ος ο Λάμπρου (Εύβοιας).

 

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad