Για το 3-1 ο ΟΑΧ… ή το 2-2 ο ΠΑΟΚ;

Μπάσκετ 19 Μαρτίου 2023, 18:51

"Σκουπίζει" τη σειρά ή δίνεται παράταση στο θρίλερ; Αυτό είναι το ερώτημα εν όψει της Δευτεριάτικης (20/3) αναμέτρησης για τον ΟΑΧ απέναντι ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων.

KTEO Κρήτης

Μετά τη νίκη που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη προκύπτει νέο ενδιαφέρον για το ποια από τις δύο ομάδες θα υπερισχύσει.

Τα πράγματα παρ’ όλα αυτά είναι απλά για τον ΟΑΧ, καθώς εφόσον καταφέρει να φτάσει στη νίκη τότε θα καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και θα είναι αυτός η ομάδα που θ’ αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Νίκη Λευκάδας με τελικό στόχο την 5η θέση η οποία υπενθυμίζεται ότι προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο την επόμενη χρονιά.

Σε άλλη περίπτωση, εφόσον ο ΟΑΧ ηττηθεί, τότε η σειρά θα οδηγηθεί σε ένα τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, κάτι που η χανιώτικη ομάδα σίγουρα δεν επιθυμεί.

Η αναμέτρηση έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να φανεί τι θα γίνει για το σύνολο του Αντώνη Λάππα το οποίο σε κάθε περίπτωση πάντως βρίσκεται προς το τέλος των φετινών του υποχρεώσεων.

Rabona ad