Για την πρώτη νίκη στο Μάλεμε!

Χανιά | 7 Φεβρουαρίου 2016, 13:23

Την πρώτη του νίκη στο γήπεδο του Μάλεμε, στο οποίο δεν έχει μπορέσει να κερδίσει μέχρι στιγμής θα διεκδικήσει στις 3 το μεσημέρι ο Κισσαμικός φιλοξενώντας τα Τρίκαλα στην αυλαία του δεύτερου γύρου για την Φούτμπολ Λιγκ.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, με τον Κισσαμικό ο οποίος προέρχεται από δύο συνεχόμενα “διπλά” να του δίνεται η ευκαιρία να κερδίσει και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις πρώτες θέσεις. Αυτό δεν το έχει καταφέρει στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν στο Μάλεμε απέναντι στην Καλλιθέα και στη συνέχεια κόντρα στην Κέρκυρα, επομένως ο στόχος είναι να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί για να αξιοποιηθούν σε κάθε περίπτωση οι πολύ μεγάλες εκτός έδρας νίκες.

Στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου βρίσκεται ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τον Ιανουάριο, ο Σκραπάρας, ο οποίος από την ημέρα της ένταξής του στην ομάδα δεν έχει ξαναβρεθεί σε αποστολή, καθώς επίσης επιστρέφει από τιμωρία ο Πότσι.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Κισσαμικό είναι η εξής: Λαζαρίδης, Αγριμάκης, Σταθάκης, Γιαννίτσης, Τζημογιάννης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Τσουβαλτσίδης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Μάνιας, Λώττας, Σαπαλίδης, Ποσίνκοβιτς, Μάντζης, Βαττής, Σκραπάρας.

Και για τα Τρίκαλα: Χιώτης, Γιδόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης, Στουρνάρας, Λαμπάκης, Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, Μουμίν, Στεφάνοβιτς, Σερτζίνιο, Αρσενίεβιτς, Κουσκουνάς, Χαροντάκης, Ναβάρο, Βρούτσινα, Φλίγκος.

Διαιτητής θα είναι ο Σωτηριάδης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Κοντιζά (Πειραιά) και Πάγκαλο (Λασιθίου) και 4ο τον Αντωνίου (Αθηνών). 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania