Για την πρόκριση… ψυχολογικής ανάτασης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 16 Οκτωβρίου 2016, 8:00

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχει ως στόχο μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θεωρητικά του Κύπελλο Γ' Εθνικής ερχεται σε δεύτερη μοίρα...

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα όμως, το πρωτάθλημα και η καλή πορεία σε αυτό έρχονται μέσα από το Κύπελλο. Το ΙΝΚΑ υποδέχεται τον Εργοτέλη και σε κάθε περίπτωση, θέλει την νίκη, τόσο για την πρόκριση, όσο και για την ψυχολογική ανάταση του συγκροτήματος του Γιάννη Κατσούλη. Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, ασχέτως αν σε αυτά επηρέασαν και εξωτερικοί παράγοντες, ήταν σίγουρα “χτυπήματα πίσω από την πλάτη”. Αν δε γίνει σωστή διαχείριση μπορεί να φέρουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Το ΙΝΚΑ λοιπόν φιλοξενεί στις Μουρνιές τον Εργοτέλη (Κυριακή,15:00) με στόχο την νίκη. Εργοτέλης που θεωρείται εκ των φαβορί της ανόδου στην Φούτμπολ Λιγκ.

Σημαντικές απουσίες και για τους δύο. Ζντράβγκοβιτς για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Λεάλ για τον Εργοτέλη. Το ματς όμως προμηνύεται άκρως ενδιαφέρον και ίσως, να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις.

Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, με ενδεχόμενο παράτασης και ίσως πέναλτι… Ένα σπουδαίο κρητικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα τα ξαναπούν και στο πρωτάθλημα…

Vas Fou

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad