Για την πρόκριση και την… ψυχολογία απέναντι στον ΟΦΗ

Πλατανιάς | 26 Οκτωβρίου 2017, 10:56

Μέσα στην παραζάλη που προκαλεί για τον Πλατανιά το μέτριο έως κακό του ξεκίνημα στην Σούπερ Λιγκ, το απόγευμα στις 5.15 φιλοξενείται στο Γεντί Κουλέ από τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου εφόσον καταφέρει και αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα θα βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Και αυτό γιατί μετά τη νίκη που είχε σημειώσει στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα έχει αποκτήσει πλέον το προβάδισμα για να τα καταφέρει.

Σίγουρα, το Κύπελλο ως θεσμός δεν “καίει” τον Πλατανιά, από την άλλη θα μπορούσε ένα θετικό αποτέλεσμα και ειδικότερα εφόσον αυτό είναι νικηφόρο να δώσει την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να συνεχίσει να προσπαθεί στο πρωτάθλημα, έχοντας και την Κυριακή την δύσκολη αποστολή στην έδρα της Λαμίας.

Ο Γιώργος Παράσχος είναι δεδομένο ότι θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο σχήμα και θα ξεκουράσει κάποιους βασικούς έτσι ώστε να τους έχει πανέτοιμους την Κυριακή. Επίσης, δύο παίκτες παρότι βρίσκονται στην αποστολή δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν, με τον ένα να είναι ο Ντικαμονά ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ δεδομένα εκτός θα παραμείνει και ο τραυματίας Βάντερσον, με την ελπίδα να είναι έτοιμος την Κυριακή.

Για τον ΟΦΗ από την άλλη το παιχνίδι αυτό είναι το πρώτο επίσημο για τη σεζόν και υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), βοηθοί οι Βλάσσης (Λασιθίου), και Πάγκαλος (Λασιθίου) και 4ος ο Σωτηριάδης (Λασιθίου).

 

Estrella