Για την άνοδο με τον “μετρ” των ανόδων

Χανιά | 17 Σεπτεμβρίου 2020, 15:58

Ο "μετρ" των ανόδων από τη δεύτερη κατηγορία στη Super League, Παύλος Μυροφορίδης, έχει μπροστά του μία ακόμη πρόκληση, αφού καλείται να πετύχει μία ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά ως τεχνικός διευθυντής των Χανίων. 

Ο ισχυρός άνδρας των Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, προχώρησε στη “θωράκιση” του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη συμφωνία με τον πολύπειρο παράγοντα, που έχει αφήσει το “στίγμα” του στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετρώντας τέσσερις ανόδους (τρία πρωταθλήματα), με Απόλλωνα (δύο φορές), Ηρακλή και Αρη ως τεχνικός διευθυντής, αλλά και μία με την Καλλονή ως αρχηγός αποστολών.

Ο Μυροφορίδης, που κατάγεται από την Κοζάνη, “εμφανίστηκε” στις εθνικές κατηγορίες ως τεχνικός διευθυντής με τον Εορδαϊκό, ομάδα της γειτονικής (στην Κοζάνη) Πτολεμαΐδας, στην οποία προετοιμάζονται από τις 7 Σεπτεμβρίου τα Χανιά. Ακολούθησαν η Καλλονή, ο Πανηλειακός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Ηρακλής, η Λαμία και ο Αρης. Τη σεζόν 2012-13 η συνύπαρξή του με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον Απόλλωνα είχε το ιδανικό αποτέλεσμα, με την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Super League. Η τελευταία τους συνεργασία κράτησε λίγο διάστημα, στον Ηρακλή.

Τα Χανιά τη φετινή σεζόν έχουν ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στη Super League, για να πετύχουν ό,τι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και δεν κατάφεραν μέσω των κινήσεών τους για αναδιάρθρωση και στην προσπάθεια αυτή ο Π. Μυροφορίδης αποτελεί ένα ακόμη δυνατό “χαρτί”.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania