Για τη νίκη με Αναγέννηση – Στις 4 στο Μάλεμε

Χανιά | 24 Απριλίου 2017, 10:48

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Χανιά και την Αναγέννηση Καρδίτσας ολοκληρώνει το απόγευμα (16:00 - γηπ. Μάλεμε) την 27η αγωνιστική. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη ελπίζει στη νίκη για να κάνει το πιο σημαντικό ενδεχομένως βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή ο ΑΟΧ είναι με -3 βαθμούς, άρα στους 27, λόγω της υπόθεσης με τον Χατζηλιάδη, από την άλλη οι βαθμοί θα του επιστραφούν άμεσα εφόσον μέχρι την Παρασκευή που λήγει η διορία γίνει η αποπληρωμή προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Από κει και πέρα ο ΑΟΧ έχοντας ένα μεγάλο διάστημα που έχει να αγωνιστεί, καθώς τελευταίο του παιχνίδι είναι τη Μεγάλη Τετάρτη εκτός έδρας με την Σπάρτη, έχει σαν στόχο την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη σωτηρία. Η Αναγέννηση Καρδίτσας από την πλευρά της είναι μια ομάδα πάντως που διεκδικεί επίσης την παραμονή και σε κάθε περίπτωση προβλέπεται ένα πολύ ενδιαφέρον ματς.

Υπενθυμίζεται με την ευκαιρία ο ντόρος που έγινε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την έδρα του αγώνα και που τελικά είναι το γήπεδο του Μάλεμε.

Διαιτητής είναι ο Αντιπαριώτης από την Ανατ. Αττική, βοηθοί οι Σαμοΐλης (Αθηνών) και Παπαδάκης (Ηρακλείου) και 4ος ο Κοκκινάκης (Λασιθίου). 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania