Για “αποτέλεσμα” Κισσαμικός και ΑΟΧ

Football League 30 Απριλίου 2017, 10:51

Τα αήττητα και προερχόμενα από 11 συνεχόμενες νίκες Τρίκαλα και ο Αιγινιακός που "καίγεται" για την κατάκτηση της νίκης είναι οι δύο αντίπαλοι το απόγευμα (17:00) για Κισσαμικό και ΑΟΧ. Οι χανιώτικες ομάδες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, έχοντας εξάλλου βαθμολογικό κίνητρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο Κισσαμικός πιέζεται πολύ βαθμολογικά και θέλει το απόγευμα στα Περβόλια να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αφού μετά την ήττα από τον Πανελευσινιακό τα πράγματα δείχνουν να δυσκολεύουν αρκετά. Από την άλλη, τα Τρίκαλα έχοντας ένα τόσο μεγάλο σερί νικών, σίγουρα δεν είναι εύκολο να “σταματήσουν”, κυνηγώντας άλλωστε την 4η ή και την 3η θέση.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος υπολογίζει στους Τιάγκο Σίλβα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και Μπολάκη, που μετά από καιρό βρίσκεται και πάλι σε αποστολή. Από την άλλη, έμειναν εκτός ο τραυματίας Νικόλτσης και οι τιμωρημένοι Γιαλούσης, Σελινιωτάκης και επίσης ο Ποκόνγκ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Λάμπρου (Εύβοιας), έχοντας για βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Αργύρη (Εύβοιας) ενώ χρέη 4ου θα έχει ο Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Ο ΑΟΧ

Από την άλλη, ο ΑΟΧ χωρίς τη μεγάλη βαθμολογική πίεση, αλλά και χωρίς να θεωρείται αδιάφορος, κυνηγά στο Αιγίνιο απέναντι στον Αιγινιακό το θετικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι οι 3 βαθμοί από την τιμωρία του Χατζηλιάδη έχουν επιστρέψει κι έτσι ο ΑΟΧ είναι στους 33, τη στιγμή που ο Αιγινιακός είναι στους 25 και μόλις μία θέση ακριβώς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βαρούχα, Λάσκαρη και Θεολόγου.

Διαιτητής είναι ο Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), βοηθοί οι Τζάνης και Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων και 4ος ο Λυμπούδης (Μακεδονίας),

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards