Για ό,τι καλύτερο απέναντι στον Ατρόμητο

Πλατανιάς | 4 Δεκεμβρίου 2017, 13:57

Στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2017 ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στις 7.30 το απόγευμα στα Περβόλια τον Ατρόμητο με στόχο να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα, σε πρώτη φάση προέχει να μπορέσει να κρατήσει το μηδέν στην εστία του και από και πέρα να διεκδικήσει το καλύτερο επιθετικά.

Σε κάθε περίπτωση, η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας είναι τέτοια που μετατρέπει σε φαβορί τον Ατρόμητο, που έχει δείξει μέχρι στιγμής κιόλας στο πρωτάθλημα το πόσο καλή ομάδα διαθέτει. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του κουβαλά ένα βαρύ σερί, επτά συνεχόμενων ηττών, που τον φέρνουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς. Αναμφίβολα, αν μπορέσει και πάρει το θετικό αποτέλεσμα θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά ίσως να είναι και η απαρχή για κάτι καλύτερο που θέλει να πετύχει, αρχικά μέχρι το τέλος του α’ γύρου και από κει και μετά με τη βοήθεια κάποιων παικτών που θα αποκτηθούν ως μεταγραφές τον Γενάρη ούτως ώστε να μπορέσει το 2018 να διεκδικήσει την παραμονή του.

Ο Μανουέλ Ρόκα δεν υπολογίζει και πάλι στους δύο τραυματίες, Πλιάτσικα και Στόιτσεφ, με την αποστολή να είναι η εξής: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάθης, Ντικαμονά, Στάμου, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Ζίκο, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσων) με βοηθούς τους Πετρόπουλο από την Αρκαδία και Λάμπρου από την Ανατολική Αττική ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα έχει ο Ευάγγελου από την ΕΠΣ Αργολίδας.             

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad