Για «χαρά και χαμόγελα» “μιλά” ο Εργοτέλης

Εργοτέλης | 4 Μαρτίου 2021, 17:58

Μεγάλη ικανοποίηση προφανώς επικρατεί τον Εργοτέλη μετά το τεράστιο "διπλό" στην έδρα του Ιωνικού, κάτι που επισημαίνεται άλλωστε στην επίσημη ενημέρωση που δίνει η ηρακλειώτικη ομάδα στη δημοσιότητα.

Αναφορές όπως «χαρά και χαμόγελα» είναι αυτά που ξεχωρίζουν στην αναφορά του Εργοτέλη ο οποίος παρουσιάζει το αγωνιστικό μέρος μετά την επιτυχία με την νίκη που σημειώθηκε επί του Ιωνικού.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

Με χαρά και χαμόγελα αλλά πάντα κρατώντας χαμηλούς τόνους, επέστρεψε η ομάδα μας στη βάση της μετά το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό.

Οι κιτρινόμαυροι έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, το πρωί όπου και ακολούθησαν πρόγραμμα προπόνησης ενώ πριν όλα τα μέλη του Εργοτέλη υποβλήθηκαν στα απαραίτητα εβδομαδιαία τεστ Covid σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η προπόνηση σήμερα διεξήχθη σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να περιλαμβάνει όσους αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στο δεύτερο συμπεριλήφθηκαν οι υπόλοιποι που δούλεψαν πάνω στα τελειώματα και με παιχνίδια περιορισμένου χώρου και χρόνου.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντουμάνης και Kwateng ενώ εκτός προπόνησης παρέμεινε ξανά ο Κόλα.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας (07/03).

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania