Για αξιοπρεπή εμφάνιση, παρά τα προβλήματα

Χανιά | 1 Φεβρουαρίου 2017, 12:14

Στο μυαλό όλων στον Κισσαμικό βρίσκεται το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (05/02) με τον Παναιγιάλειο, αλλά στη… μέση υπάρχει και το ιστορικό… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα είναι πολλά για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, αλλά ωστόσο η ομάδα του θα προσπαθήσει για μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ώστε να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με… ψηλά το κεφάλι.

Εκτός από τη 18άδα… ανάγκης θα είναι και η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο 46χρονος προπονητής, αφού τα προβλήματα είναι πολλά. Εκτός από τους Σελινιωτάκη, Γκούμα, Σταθάκη, Θέος, Τιάγκο Σίλβα, που έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μίλιτς, αλλά κι ο Λαζαρίδης, που θα πάρει… ανάσες.

Ακόμα από τραυματισμό προέρχονται οι Τσοντάκης και Κουρέλλας, ενώ ο Ενγκουέμ δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Στην αποστολή είναι οι δύο νεαροί από την Κ19 Λουβιτάκης και Καβράκης, αλλά και ο 21χρονος Φυντικάκης.

Οι πολλές απουσίες ενδεχομένως αναγκάσουν τον έμπειρο προπονητή να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες σε θέσεις που δεν τους έχουμε δει στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Πολίτης, Γκέκας, Μπολάκης, Φυντικάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Καβράκης, Τσερκέζος, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Βλάχος, Ποκόνγκ, Λουβιτάκης, Μάντζης, Στογιάνοφ.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad