Για αντάλλαγμα ο Χατζηισαΐας

Super League 1 17 Ιουλίου 2016, 21:37

Τον Δημήτρη Χατζηισαΐα σκοπεύει να προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Στεάουα για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, ο ΠΑΟΚ.

Η άρνηση του Έρικ Σάμπο, να μετακομίσει στη Ρουμανία, έφερε τον Δημήτρη Χατζηισαΐα στο προσκήνιο ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα από τη Στεάουα στον ΠΑΟΚ με το κόστος της αγοράς του να φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Η συμφωνία είναι δεδομένη αλλά η μοναδική εκκρεμότητα ήταν στο ποιος παίκτης θα πήγαινε στη ρουμανική ομάδα, καθώς ο Έρικ Σάμπο αρνήθηκε να πάει στη Στεάουα  και προχώρησε τις επαφές με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία θα μεταβεί την Δευτέρα (18/7) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία δανεισμού για ένα χρόνο.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το όνομα του Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο οποίος είναι προφανές από την πορεία της προετοιμασίας ότι είναι τελευταίος στις επιλογές των στόπερ από τον Βλάνταν Ίβιτς, πίσω από τους Τζαβέλλα, Κρέσπο, Μαλεζά και Πούγγουρα.

Φαίνεται ότι το όνομα του νεαρού αμυντικού ικανοποιεί τους ανθρώπους της Στεάουα, καθώς ο Τζίτζι Μπεκάλι πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι ο Χατζηισαΐας θα πάει στη Στεάουα για να ολοκληρωθεί η πώληση του Βαρέλα στη ρουμανική ομάδα. 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad