Για… ανάσταση στις Σέρρες

Χανιά | 19 Φεβρουαρίου 2017, 11:58

Την αγωνιστική του... αναγέννηση στις Σέρρες αναζητά ο Κισσαμικός παίζοντας στις 3 το μεσημέρι απέναντι στον Πανσερραϊκό των... χιλίων προβλημάτων αυτή την περίοδο.

Η χανιώτικη ομάδα πέρασε μια μεγάλη τρικυμία τις προηγούμενες ημέρες και ειδικότερα μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη από τον Αγροτικό Αστέρα, με την παραίτηση του Σπύρου Μπαξεβάνου, η οποία εν τέλει δεν έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της ομάδας. Ακολούθησε η επιβολή ενός αρκετά σοβαρού προστίμου σε όλους τους παίκτες για τις μέτριες εμφανίσεις τους σε κάποια από τα φετινά παιχνίδια και έτσι αυτό το ματς που γίνεται στην… άλλη πλευρά της Ελλάδος φαίνεται να προσφέρεται για το συγκρότημα του Καστελίου προκειμένου να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να αντιμετωπίσει αρκετά καλύτερα τη συνέχεια.

Μάλιστα ο Πανσερραϊκός είναι στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε αυτό το διάστημα, με τον κόσμο να ζητά την αποχώρηση του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη ο οποίος βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση.

Σίγουρα, αυτό που καλείται να κάνει ο Κισσαμικός είναι να μη δώσει οξυγόνο και ειδικότερα αυτό που… λείπει για τους γηπεδούχους, αντίθετα να εκμεταλλευτεί την πολύ άσχημη κατάσταση τους και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κισσαμικός φέτος έχει περάσει μια φορά νικητής από την έδρα του Πανσερραϊκού, κερδίζοντας το πρώτο επίσημο παιχνίδι αυτής της σεζόν τον αντίπαλό του για τη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Καρατέρπος (Κοζάνης), με βοηθούς τον Τζιουβάρα (Κοζάνης) και τον Χατζηνάκο (Δράμας) και 4ο τον Τσαλουχίδη (Κιλκίς).

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad