«Για άλλη μία φορά περήφανοι και παγκόσμιοι πρωταθλητές»

Τεχνική Κολύμβηση | 1 Ιουλίου 2016, 12:57

Την περηφάνια και τη συγκίνηση για όσα πέτυχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης οι Αντώνης Τσουρουνάκης και Κατερίνα Καλαμαρίδη εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Συχνά ακούμε και διαβάζουμε για παγκόσμιους πρωταθλητές και παγκόσμιες διακρίσεις. Πάντα αυτοί οι τίτλοι δημιουργούν δέος και σεβασμό για ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά έχουν καταφέρει να είναι στο αντικείμενό τους οι καλύτεροι στον κόσμο.

Όλα αυτά τα ακούμε, τα διαβάζουμε αλλά νιώθουμε ότι είναι πολύ μακριά από εμάς.

Αυτήν τη φορά όμως είναι δίπλα μας, είναι ένα κομμάτι από εμάς, είναι ο Αντώνης και η Κατερίνα, είναι τα παιδιά που εδώ και χρόνια μπαινοβγαίνουν χαμογελαστά στο κολυμβητήριο προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Έτσι εκεί που πιστεύαμε ότι είναι χορτασμένοι από διακρίσεις και μετάλλια κατάφεραν και έφτασαν ακόμα ψηλότερα. Ο Αντώνης Τσουρουνάκης 1ος στον κόσμο στα 400 μέτρα επιφάνεια και η Κατερίνα Καλαμαρίδη 3η στον κόσμο με την μικτή εθνική ομάδα της σκυτάλης στα 4×2.000 μέτρα ανοιχτής θαλάσσης.

Τίμησαν τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας και ξεχώρισαν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον με την συμμετοχή χωρών που έχουν επί σειρά ετών παράδοση και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση. Τίμησαν τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τον προπονητή τους Ηλία Καλαμαρίδη, ο οποίος με αντίξοες συνθήκες καταφέρνει να προπονεί αυτού του μεγέθους αθλητές. Πετυχαίνει ειδικά την χειμερινή περίοδο σε μια μικρή 25 μέτρων πισίνα και με ελάχιστες για τις ανάγκες του αθλήματος, σε αυτήν διαδρομές, να φτάνει τους αθλητές του στο υψηλότερο παγκόσμιο βάθρο.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η ανάρτηση παλαιού αθλητή του στα κοινωνικά δίκτυα που πανηγυρίζοντας τις επιτυχίες σχολιάζει: Ilias Kalamaridis όσα χρόνια και αν περάσουν αυτά θα κάνεις!!! 30 χρόνια επιτυχίες!!!

• Συγχαρητήρια για τις τεράστιες επιτυχίες και σας ευχόμαστε από καρδιάς με την ίδια επιτυχία να προχωράτε και στην ζωή σας αν και το θεωρούμε δεδομένο.

• Ευχαριστούμε που μας συγκινήσατε και μας κάνατε περήφανους.

• Σας ευχαριστούμε που τα παιδιά μας, σας έχουν πρότυπα.

Εκ του συλλόγου». 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad