Για 7η ή 8η η Εθνική με αμαξίδιο στο ευρωπαϊκό

Μπάσκετ 20 Ιουνίου 2022, 22:05

Για τις θέσεις 7-8 θα μονομαχήσει η Εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σεράγεβο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από το Βέλγιο με 66-47 για τις θέσεις 5-6.

Kritiko Ergastiri

Το τελικό σκορ δε μαρτυρά την αλήθεια, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημα η Εθνική ήταν κοντά και η διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο.

Για τους Βέλγους, ο Βάντεν Εϊντε ήταν ο παίκτης, που άλλαξε τη ροή του αγώνα, ενώ Οφερμαν και Εντιά Βατό ήταν οι πυλώνες, γύρω από τους οποίους έχτισαν οι Βέλγοι τη νίκη τους.

Η Εθνική έπαιξε χωρίς τον Μαρτσάκη, ήταν άστοχη (και άτυχη) σε καθοριστικές φάσεις, όμως μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα.

Διαιτητές: Λάκιτς – Σοβράν – Ντέντιτς

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 27-31, 37-45, 47-66

Ελλάδα (Φίσερ): Μουμτζόγλου 10, Χαμάντι 11, Τσίλης 11 (1), Χαζηκαντής 2, Κοντογιάννης 3 (1), Χατζηδάκης 8, Χαλδαίος, Στυλιανακάκης, Φιλίππου 2, Δίτσης.

Βέλγιο (Γκεφισί): Μάιντεν 4, Χούλσμανς 2, Μπούκερς 10, Όφερμαν 18, Εντιά Βατό 19, Εταουκίλ, Βάντεν Έιντε 13, Χίντριξ.

aok_chania
Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad