Για 3η χρονιά ο Τιτάν διοργανώνει τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης

Τιτάν | 4 Απριλίου 2017, 13:38

Ο Τιτάν φανερώνοντας ξανά τις κοινωνικές ευαισθησίες του για 3η χρονιά θα διοργανώσει τη Μεγάλη Εβδομάδα τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Φυντριλάκη.

Με βάση την αφίσα της διοργάνωσης εκτός από την Ακαδημία του Τιτάνα θα συμμετέχουν ο Ιδομενέας, η Ακαδημία Σπάθα-Ροδωπού, η Δάφνη, ο Πανακρωτηριακός και η ΕΘΚ,  ο Ηρακλής Νεροκούρου και το Αρένα και θα πραγματοποιηθούν αγώνες στην κατηγορία Τζούνιορ, στο γήπεδο 5×5 των Καλυβών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση-πρόσκληση του συλλόγου των Καλυβών:

Επειδή για εμάς στον Τιτάνα το ποδόσφαιρο πέρα από διασκέδαση είναι ψυχαγωγία και ευκαιρία από τη μία να προσφέρουμε στον τόπο και τους συνανθρώπους μας και από την άλλη να τιμήσουμε τη μνήμη ανθρώπων που συνέδεσαν το όνομά τους με την ομάδα, σας (προσ)καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (ιδίως γάλα εβαπορέ) που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και παράλληλα να θαυμάσετε ποδοσφαιρικές στιγμές από τις παιδικές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης στη μνήμη του Νίκου Φυντριλάκη. Σας περιμένουμε στο ηλιόλουστο γηπεδάκι του χωριού μας από τη Μ. Δευτέρα 10/04 ως και τη Μ. Τετάρτη 12/04 για τρίτη συνεχή χρονιά για να περάσουμε όμορφα, να απολαύσουμε τον καφέ ή το αναψυκτικό μας και να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο προς τους λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας.

Afisa Tournoua Kalyvon

Estrella

Rabona ad