Γι’ αυτό τιμωρήθηκε με 10.000 ευρώ… Εφεση σε κάθε περίπτωση

Χανιά | 24 Δεκεμβρίου 2016, 13:07

Εφεση σκοπεύει να καταθέσει ο Κισσαμικός μετά το εξοντωτικό πρόστιμο των 10.000 ευρώ με το οποίο τιμωρήθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως γίνεται γνωστό, ο Κισσαμικός, σε ένα παιχνίδι που υπενθυμίζεται ότι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και που αποτέλεσμα είχε να διακοπεί για περίπου 15 λεπτά λόγω της καταρρακτώδους βροχής, τιμωρήθηκε επειδή αναγράφηκε στο φύλλο αγώνος ότι δεν υπήρχε… φορείο στον αγωνιστικό χώρο! Απ’ ό,τι τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες μας αυτό έπεσε στην αντίληψή του 4ου διαιτητή, Μιχάλη Βοσκάκη από την ΕΠΣ Ρεθύμνου και αναγράφηκε από τον άνθρωπο που συνέταξε το φύλλο αγώνος και είναι ο Φουκάκης από το Ηράκλειο.

Η συνέχεια είναι γνωστή, εκ του αποτελέσματος… Ο Κισσαμικός κλήθηκε σε απολογία και τελικά τιμωρείται με αυτό το πολύ μεγάλο πρόστιμο των 10.000 ευρώ, χρήματα που θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπό προϋποθέσεις θα είναι τα έσοδα από το εντός έδρας παιχνίδι σε λίγες μέρες με τον Παναθηναϊκό!

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Καστελίου είναι αποφασισμένη να προσφύγει σε β’ βαθμό και να επιδιώξει τη μείωση ή ει δυνατόν την εξάλειψη του προστίμου.

Φυσικά να σημειωθεί ότι στον Κισσαμικό είναι πολύ εκνευρισμένοι για ότι έχει συμβεί…

karta antonis garden
/psiloritischania