Γι’ αυτό “χάλασε” η μεταγραφή του Μανούσου

Πλατανιάς | 5 Ιουνίου 2016, 12:39

Οριστικά παρελθόν πριν προλάβει να γίνει… παρόν αποτελεί ο Γιώργος Μανούσος από τον Πλατανιά. Όπως τονίζεται στο athlitiko από κύκλους της ΠΑΕ, «δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε διαπραγματεύσεις ούτε σε πλειστηριασμούς και αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας».

Αιτία για το “ναυάγιο” της μεταγραφής αποτελεί αυτό που γράψαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ. Ότι δηλαδή ο Μανούσος αιφνιδιαστικά κι ενώ τα είχε συζητήσει με τον πρόεδρο Μανώλη Μαθιουλάκη ζήτησε να ξαναδούν το οικονομικό θέμα για το δεύτερο χρόνο της συνεργασίας με τον Πλατανιά! Εκεί οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους κι έτσι η μεταγραφή ουσιαστικά καταλήγει σε “ναυάγιο”.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο είναι ότι ο Πλατανιάς ήθελε τον Μανούσο και αυτό του το είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή. Ωστόσο, είναι προφανές ότι δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η ομάδα από αυτά που εξ αρχής είχε επισημάνει ότι προσφέρει στον πρώην αρχηγό της Καλλονής.

Τώρα, είναι αναμενόμενο ότι θα στραφεί αλλού το βάρος και το ενδιαφέρον, με την περίπτωση του εξωτερικού να συγκεντρώνει, είναι γεγονός, τις περισσότερες πιθανότητες. Να σημειωθεί ότι πριν από μερικές μέρες το όνομα του Μίνγκαζοφ εξακολουθούσε να ακούγεται αλλά μένει να φανεί στην πορεία των ημερών αν θα είναι αυτός ο παίκτης που τελικά θα έρθει στα Χανιά. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad