Γι’ αυτό έφυγε ο Ξηνταβελόνης

Πλατανιάς | 22 Απριλίου 2016, 19:55

Η αποχώρηση του Φάνη Ξηνταβελόνη από την ομάδα του Πλατανιά είναι ένα σημαντικό γεγονός που "σημαδεύει" τους "ερυθρολεύκους". Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ αποφάσισε από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η χρονιά να αποχωρήσει κι έτσι αφήνει ένα σημαντικό κενό.

Εξάλλου, ο Ξηνταβελόνης ήταν από την πρώτη στιγμή που η ομάδα του Πλατανιά ανέβηκε στην Σούπερ Λιγκ μαζί της σε αυτό το “ταξίδι” που παρόλα αυτά συνεχίζεται. Προσελήφθη από τον πρώην πρόεδρο Στέλιο Βαρουξάκη αναλαμβάνοντας ως εμπορικός διευθυντής, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια που ανέλαβε επικεφαλής ο Μανώλης Μαθιουλάκης αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο παίρνοντας το ρόλο του γενικού διευθυντή.

Ο Ξηνταβελόνης είχε επισημάνει στον άνθρωπο που του έδωσε τη δυνατότητα να έχει αυτό τον πολύ σημαντικό ρόλο στον Πλατανιά ότι άπαξ και τελείωνε η χρονιά θα αποχωρούσε. Οι λόγοι ουσιαστικά έχουν να κάνουν με προσωπικούς – οικογενειακούς. Ο Ξηνταβελόνης ήθελε μετά από 4 χρόνια να είναι δίπλα στην οικογένειά του και επίσης σχεδιάζει ένα πρότζεκτ επαγγελματικό που ελπίζει ότι θα αποδώσει.

Θα μπορούσε στην πορεία να ξανασυνεργαστεί για τον Πλατανιά; Γιατί όχι… Αλλωστε από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, κάτι τέτοιο, σε γενικές γραμμές, αναφέρεται.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Φάνη Ξηνταβελόνη, για την εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών, του εύχεται κάθε προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία στη νέα του πορεία και ευελπιστεί ότι οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά στο άμεσο μέλλον.

Με εκτίμηση

ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad