Γι’ αυτό αποβλήθηκε ο Γκνιάτιτς

Πλατανιάς | 4 Απριλίου 2016, 19:29

"Ελεγχόμενη" ήταν η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι με την Ξάνθη ο Ογκνιεν Γκνιάτιτς, που παρόλα αυτά θα είναι ο μεγάλος απών για τον Πλατανιά στο κρισιμότατο ματς στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος όταν αντίκρισε την πρώτη κίτρινη από τον διαιτητή Κύζα, που μέσα στην… παραζάλη του θετικού αποτελέσματος για τον Πλατανιά θα πρέπει να τονιστεί η μέτρια έως κακή διαιτησία την οποία είχε στα Περβόλια, συμπλήρωσε επτά κάρτες κι έτσι προκειμένου να μη χάσει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δόθηκε η εντολή να πάρει μία ακόμα και να αποβληθεί, άρα να απουσιάσει μονάχα από τους Ζωσιμάδες.

Ο Πλατανιάς όμως θ’ αναγκαστεί να δώσει ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της ιστορίας του στα Γιάννενα χωρίς έναν από τους πιο σταθερούς και καλύτερους παίκτες του, που είναι σίγουρα ο Γκνιάτιτς. Στα τελευταία δε δύο παιχνίδια, ο Παράσχος είχε καθιερώσει το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς μέσους και μάλιστα την Κυριακή τα πήγαν εξαιρετικά και οι άλλοι δύο στον άξονα, ο Μουνάφο και ο Στανισάβλιεβιτς.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι απών μάλλον από τον αγώνα των Ιωαννίνων θα είναι δυστυχώς για τον Πλατανιά και ο Μενδρινός που δεν φαίνεται ότι είναι εντάξει και θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Στον αντίποδα, μένει να διευκρινιστεί η κατάσταση των Αποστολόπουλου και Ράμος που δεν έπαιξαν με την Ξάνθη, με τον Αργεντινό επιθετικό ειδικότερα να έμεινε εκτός αποστολής.   

Estrella