Γερεουδάκης: Έχουμε πέσει σε ένα δύσκολο όμιλο

Μπάσκετ 8 Ιουλίου 2017, 19:49

Τις προσπάθειες της απέναντι στην Ισλανδία ξεκινούσε το απόγευμα του Σαββάτου (08/07) η Εθνική Νέων Γυναικών που έχει στο "τιμόνι" της τον Γιάννη Γερεουδάκη και στη σύνθεσή της την Εύη Τζουγκράκη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκανε δηλώσεις για τη συμμετοχή της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας που ξεκίνησε στο Εϊλάτ του Ισραήλ, επισημαίνοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν στην προσπάθεια της Ελλάδας για άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πέσει σε ένα δύσκολο όμιλο με δυνατές ομάδες όπως η Γερμανία, Τσεχία, Ουκρανία Σλοβακία και Ισλανδία. Θέλουμε να κάνουμε τέσσερις νίκες για να διεκδικήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου κάτι το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να μπούμε δυνατά στο κυνήγι της ανόδου στην Α’ κατηγορία. Εχουμε πολλές απουσίες σαν ομάδα, όμως είναι πολύ θετικό που είναι μαζί μας η Φασούλα και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ισλανδία: «Είναι σημαντικό για μας να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση. Η Ισλανδία διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από την πλευρά μας αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Κάθε παιχνίδι για μας είναι διαφορετικό και με αυτή τη φιλοσοφία κατεβαίνουμε στους αγώνες. Απέναντι στην Ισλανδία δεν θα πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί είναι μια επικίνδυνη ομάδα».

Για την απουσία της Θεοδώρου: «Δυστυχώς η Θεοδώρου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Ισραήλ λόγω αρρώστιας που της παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και η ομάδα της εύχεται ταχεία ανάρρωση».

 

karta antonis garden