Γεωργούσης – Τσιριγώτης για την ισοπαλία στο 92’ με Σαντορίνη

Επισκοπή | 15 Ιουνίου 2021, 22:09

Οι ποδοσφαιριστές που σκόραραν τα γκολ για λογαριασμό της Επισκοπής στην ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Σαντορίνη, Σπύρος Γεωργούσης και Θοδωρής Τσιριγώτης, εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

/Bella Pizza

«Είναι περίεργα όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις στο 92’», τόνισε ο Γεωργούσης, που ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ενώ ο Τσιριγώτης επιμένει πως ο στόχος για την ομάδα του είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης.

Οα… άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, Σπύρος Γεωργούσης, είπε τα εξής: «Είναι περίεργα όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις στο 92′. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου γιατί δείξαμε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι δεν τα παρατάμε και πήραμε τον βαθμό. Μάλιστα θα μου επιστρέψετε να πω ότι αξίζαμε και κάτι παραπάνω ειδικά στο β’ ημίχρονο που κάναμε ακόμη πιο μεγάλη προσπάθεια. Δεν πειράζει. Κρατάμε τον βαθμό. Κρατάμε το αγωνιστικό πνεύμα που δείξαμε και πάμε στα επόμενα δύο ματς να κυνηγήσουμε και πάλι τη νίκη».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο στόχος της Επισκοπής, ο 21χρονος επιθετικός τόνισε: «Η ομάδα δεν είχε ποτέ στόχο τη σωτηρία ή ακόμα-ακόμα και τη γρήγορη σωτηρία όπως συνηθίζεται ν’ αναφέρεται από πολλούς. Ναι μεν, η κούραση έχει παίξει τον ρόλο της αλλά στόχος είναι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, δηλαδή τη νίκη στα επόμενα δύο ματς (με Ασπρόπυργο και Νίκη Βόλου)».

Για το τέλος σημείωσε: «Το γκολ το αφιερώνω ξεκάθαρα στον προπονητή μου, κ. Βέλιτς γιατί θεωρώ ότι αποβλήθηκε άδικα».

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Τσιριγώτης ήταν ο ποδοσφαιριστής που έβαλε τις βάσεις για να αντεπιτεθεί η ομάδα του Ρεθύμνου απέναντι στον ενθουσιασμό της Σαντορίνης.

Οπως τόνισε ο 21χρονος επιθετικός: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως και όλα τα προηγούμενα. Θέλαμε τη νίκη, αλλά αφού δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς, αν μη τι άλλο, ας μην το χάσεις. Αυτό είναι το μότο μας. Φυσικά, στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε τη 2η θέση. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε να πάμε κι ακόμα ψηλότερα αλλά το ποδόσφαιρο έχει πολλούς αστάθμητους παράγοντες. Ενταση, κούραση, διαιτησίες, κακές ή μέτριες μέρες. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επίσης είχαμε αρκετές μέρες με αγώνες Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή. Ολα αυτά παίζουν τον ρόλο τους. Ελπίζω να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα, κάτι που διέπει την ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα και του χρόνου να παίζουμε μπροστά σε κόσμο».

 

Estrella
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad