Γεωργίου: Δεν περιμέναμε αυτό το ξεκίνημα από ΣΥΝΚΑ και Αναγέννηση Ιερ.

Γ' Εθνική 16 Δεκ 2020, 12:47

Εντύπωση έχει προκαλέσει το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τις ομάδες του ΣΥΝΚΑ και της Αναγέννησης Ιεράπετρας όπως τουλάχιστον παραδέχεται σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Ηροδότου, Θανάσης Γεωργίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γεωργίου μίλησε στον athletic radio όπου και επεσήμανε τις δυσκολίες που προκύπτουν για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στην Κρήτη.

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στον προπονητή του Ανδρέα Ξυδάκη, δείχνοντας τη συμπαράστασή του στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη του…

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

Για την περίοδο του lockdown: «Πρέπει όλοι να έχουμε δύναμη για να το ξεπεράσουμε. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον κόσμο και ειδικά για μας τους αθλητές. Είχαμε ξεκινήσει, είχαμε μία ροή και ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σίγουρα βγαίνεις από τον ρυθμό σου και σου κακοφαίνεται. Χάσαμε τη διασκέδαση και την παρέα μας… Μας λείπει αυτό που αγαπάμε. Είναι δύσκολο και στο οικονομικό κομμάτι και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό».

Για το πώς κυλά αυτή η περίοδος για τον ίδιο και τον Ηρόδοτο: «Εχουμε μία ομαδική στο διαδίκτυο και δουλεύουμε μέσω ίντερνετ ανά γκρουπ. Οχι φυσικά στο γήπεδο. Δεν είναι το ίδιο η φυσική προπόνηση με την on line. Τώρα κάνουμε ατομικές προπονήσεις, αλλά είναι δύσκολο να επανέλθει ο οργανισμός. Οταν ξαναγίνουν αγώνες, λογικά αρχές Φλεβάρη, θα χρειαστούν τρεις βδομάδες προετοιμασίας, μικρότερο διάστημα θα είναι λίγο. Για να βγει το πρόγραμμα θα πάμε Κυριακή – Τετάρτη και θα είναι δύσκολο για έναν εργαζόμενο, όπως εμένα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε “ok” όταν μας επιτρέψουν να ξαναπαίξουμε. Ημασταν καλά πριν τη διακοπή και τώρα πήγαμε και πάλι πίσω. Χωρίς αγώνες και προπονήσεις θέλει χρόνο να επανέλθουμε. Στον Ηρόδοτο είμαστε μία οικογένεια. Εχουμε καλό κλίμα και προσπαθούμε να δείχνουμε και το κοινωνικό μας πρόσωπο».

Για τις γιορτές: «Θα μείνω στην Κρήτη. Εδώ είναι η δουλειά μου Δεν πάω πουθενά, είναι δύσκολες και οι μετακινήσεις αυτή την περίοδο. Στέλνω τις ευχές μου και στον προπονητή μας, Ανδρέα Ξυδάκη, που περνάει τον δικό του Γολγοθά. Μας δίνει καθημερινά δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Στο τέλος θα χαμογελάσει και πάλι η οικογένειά του».

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: «Εχει περάσει ένας μήνας και παραπάνω από τον τελευταίο μας αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Υπάρχουν ομάδες που δεν το περιμέναμε να ξεκινούσαν τόσο καλά, όπως η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και η Αναγέννηση Ιεράπετρας. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο. Και η κορυφή και η ουρά έχει μεγάλο ενδιαφέρον και όλα θα παιχτούν μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν ξέρουμε και σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες μετά τη διακοπή».

 

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad