Γεωργιακάκη: Έστω και καθυστερημένα να παίξουμε ποδόσφαιρο

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 24 Ιανουαρίου 2021, 22:01

«Εμείς οι αθλητές / αθλήτριες επιτέλους να γυρίσουμε στα γήπεδα και να κάνουμε ξανά αυτό που αγαπάμε, να παίξουμε μπάλα» εύχεται η ποδοσφαιρίστρια του ΑΟ Χανιά, Χρυσάνθη - Μιχαέλα Γεωργιακάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η 17χρονη παίκτρια της ομάδας των Χανίων εκφράζει τις ευχές αλλά και τους προβληματισμούς της στον Ηλία Σχορτσανίτη μέσω της Facebook σελίδας “Ματιές στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο“:

«Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Το 2021 να είναι μία χρονιά γεμάτη με χαρά, υγεία και πολλές επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων. Δυστυχώς λόγω του κορωνοϊού, όλοι μας, αθλητές και μη, ζούμε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση.

Υπάρχουν πολλές οικογένειες που χάνουν τους ανθρώπους τους και άλλες που ζουν με το φόβο για το τι μπορεί να συμβεί. Ελπίζω γρήγορα οι ειδικοί να μπορέσουν να βρουν τη σωστή λύση στην επιδημία του κορωνοϊού και όλοι να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας!

Εμείς οι αθλητές / αθλήτριες επιτέλους να γυρίσουμε στα γήπεδα και να κάνουμε ξανά αυτό που αγαπάμε. Να παίξουμε μπάλα!!! Να αρχίσουν τα πρωταθλήματα που με τόση ανυπομονησία περιμένουμε εδώ και αρκετούς μήνες.

Αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο. Όμως έχουμε όρεξη και θέληση τηρώντας τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας μας, αλλά και των συναθλητών μας, μπορούμε έστω και καθυστερημένα να παίξουμε ποδόσφαιρο!!!»

Estrella
Papantonakis Cards