Γεωργιάδης “τέλος” για τον Αγρ. Αστέρα

Football League 15 Ιουλίου 2016, 20:50

Τέλος στη συνεργασία με τον Κώστα Γεωργιάδη έδωσε ο Αγροτικός Αστέρας. Λόγοι που έχουν να κάνουν σε διάσταση απόψεων μεταξύ του νεαρού προπονητή και τη διοίκηση του Αγροτικού επέφεραν αυτή την εξέλιξη.

Σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα a-sports, ο Κώστας Γεωργιάδης σημειώνει τα εξής για το διαζύγιό του με την ομάδα του Ευόσμου:

«Λύνουμε τη συνεργασία με έναν σύλλογο που είμαι τρία χρόνια. Οφείλω να ευχαριστώ τους παίκτες που ήταν εδώ την προηγούμενη χρονιά και με στήριξαν πολύ, αυτούς που ήρθαν τώρα και ήμασταν για λίγο μαζί, τον πρόεδρο Ηλία Θεοδωρίδη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Θεοδωρίδη και το μέλος της διοίκησης Παύλο Μαρτινάκη για τη σχέση εμπιστοσύνης που υπήρχε αυτά τα χρόνια και όλο το διοικητικό προσωπικό του συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Λάζαρο Βαρδάκη και Γιάννη Θεοφάνους και το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα που με στήριξε και στην ποδοσφαιρική μου θητεία και στα πρώτα μου προπονητικά βήματα».

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ & ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ

Εν τω μεταξύ, στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Τσεμπερίδη και Γιακουμή προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Τσεμπερίδη και Αστέριο Γιακουμή. Οι δύο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad