Γεωργακάκης: Στυγνός “εγκληματίας” και… καραγκιόζης ο διαιτητής!

Α.Ο. Χανιά | 28 Μαρτίου 2016, 21:29

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση παραχώρησε ο Χάρης Γεωργακάκης για ό,τι αφορά την "τύχη" που είχε ο αγώνας του Α.Ο. Χανιά με την Κέρκυρα. Ο κ. Γεωργακάκης μίλησε στο gazzetta, αναφερόμενος με τα χειρότερα λόγια για τον διαιτητή Γρατσάνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επόμενη μέρα του ΑΟΧ: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα διάλυσης του Α.Ο. Χανιά. Να έχουν μπει τόσα λεφτά στην ομάδα για να διαλύσουμε; Δεν γίνονται αυτά από ένα παιχνίδι. Θα δυσκολευτούμε, θα ζοριστούμε, θα παλέψουμε στα ματς μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το τι κατά τον ίδιο συνέβη στον αγώνα: «Εγώ είμαι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να σας μιλήσω, διότι το βίωσα όλο αυτό από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο διαιτητής αυτός είναι “εγκληματίας”! Στυγνός! Καραγκιόζης και υποκείμενο που δεν πρέπει να σφυρίξει ξανά! Να τα γράψετε όπως σας τα λέω! Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ενώ όλος ο κόσμος και ειδικά η Κέρκυρα περίμενε για τα χρήματα για να ξεκινήσουμε, αυτός ήταν ανένδοτος. Ο κανονισμός λέει 20 λεπτά αναμονής και τα λεφτά στα 23 – 24 λεπτά τα είχα στα χέρια μου. Είναι ένα επικίνδυνο άτομο που είχε πρόθεση και δόλο για να χάσουμε το ματς στα χαρτιά. Για να γίνω πιο σαφής. Από την Πέμπτη ή την Παρασκευή είχαν μπει στον λογαριασμό του 1.200 ευρώ. Έμεναν άλλες 2.000. Μπερδευτήκαμε εμείς και με την αλλαγή ώρας και αδρανήσαμε. Ωστόσο, ο ίδιος φαινόταν πως είχε κατέβει για να βρει… πάτημα για να καθορίσει έτσι το ματς. Τον βόλεψε πολύ όλο αυτό. Με την Κέρκυρα δεν έχουμε τίποτα: εξαιρετικοί οι άνθρωποί της από κάθε άποψη και πίεζαν και αυτοί να γίνει ο αγώνας. Πήγαν οι… πάντες μέσα στο καμαράκι. Από τον Βούρβαχη μέχρι όποιον άλλο θες. Δεν άλλαξε γνώμη. Αυτά είναι που διαλύουν το ποδόσφαιρο. Έπρεπε να περιμένει. Ήταν κατευθυνόμενος για μένα! Αυτό καταλαβαίνω. Στην Ζάκυνθο υπήρχε διαιτητής που περίμενε 40 λεπτά. Έχουμε δώσει φέτος 50.000 ευρώ σε έξοδα διαιτησίας. Δεν χρωστάμε πουθενά. Ούτε σε ΙΚΑ ούτε σε παίκτες. Είμαστε το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο. Και για 2 λεπτά δεν παίρνει τα χρήματα; Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για να χάσουμε τον αγώνα».

Για το πώς θα αντιδράσει ο ΑΟΧ: «Θα κινηθούμε νομικά. Από σήμερα κιόλας κάνουμε ενέργειες. Δεν θα το αφήσουμε έτσι».

Estrella
Papantonakis Cards