Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύνδεσμο Προπονητών

Γενικά Θέματα - Τοπικό 12 Απριλίου 2016, 15:56

Στη συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη (12/04) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" αποφάσισε να πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου η Γενική Συνέλευση, με κύριο θέμα τις εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 19 Απριλίου, ενώ η εκλογική διαδικασία για τα μέλη του Συνδέσμου από το Ρέθυμνο θα διεξαχθεί την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, από τις 10:00 έως τις 14:00 στα γραφεία των διαιτητών στη Σοχώρα.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Σας κάνουμε γνωστό ότι μετά από απόφαση του Δ.Σ. στη συνεδρίαση στις 12 Απριλίου 2016 και σύμφωνα με το άρθρο 23 του καταστατικού του Συνδέσμου μας προχωρούμε σε Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στις 17:00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μεχρι και την Τρίτη 19 Απριλίου και θα κατατεθούν εγγράφως στον γραμματέα του Συνδέσμου.

Για τους συναδέλφους του Ρεθύμνου η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο Ρέθυμνο 10:00 – 14:00 στο γραφείο διαιτητών στο δημοτικό γήπεδο Σοχώρας.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γραμματέας

Πηγουνάκης Μανόλης    Ανθούσης Δημήτριος

karta antonis garden