Γεμίζουν… Αϊ Βασίληδες τα Περβόλια στο ματς με τον ΠΑΟΚ!

Πλατανιάς | 16 Δεκεμβρίου 2017, 11:34

Οι… Αϊ Βασίληδες αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών με την ευκαιρία του αποψινού αγώνα για τον Πλατανιά απέναντι στον ΠΑΟΚ, γεμίζοντας για μια ακόμη χρονιά τον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου Περιβολίων, προκειμένου να περάσουν στον κόσμο το μήνυμα του 7ου Santa Run Chania.

Τη δράση έχει αναλάβει η Red Action σε συνεργασία για τον Πλατανιά και γίνεται για μια ακόμη χρονιά. Στόχος είναι να τονιστεί η διοργάνωση του Santa Run Chania που θα πραγματοποιηθεί το άλλο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

santarun

Το σχετικό δελτίο Τύπου είναι το εξής:

Το Σάββατο 16.12.17, στο γήπεδο των Περιβολίων και στο ημίχρονο του αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ, θα παίξει μπάλα η Red Action.

Ο αγωνιστικός χώρος θα γεμίσει Αϊ Βασίληδες, οι οποίοι θα δώσουν τον δικό τους ποδοσφαιρικό αγώνα, προκειμένου να περάσουν στον κόσμο το μήνυμα του 7ου Santa Run Chania.

Σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα, νικητής είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση, χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης που πραγματοποιείται στην πόλη μας, τα Χανιά, και έχει ως στόχο, την ενίσχυση των παιδιών των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ “Η Μεγαλόχαρη” και Ορίζοντας.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad