Γαβαλάς: Εύχομαι η Καλλονή να βρει πάλι τον δρόμο της

Α.Ο. Χανιά | 13 Μαΐου 2017, 11:21

Απογοητευμένος για τον δεύτερο διαδοχικό υποβιβασμό της Καλλονής εκφράστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Γαβαλάς, που ευχήθηκε να ξαναβρεί το δρόμο της.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε μετά τον αγώνα με τον ΑΟΧ:

«Το μόνο που έχω να πω είναι πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς μάς έχουν οδηγήσει σε αυτή την εικόνα. Μια εικόνα που δεν μας αρέσει. Μια ομάδα που έχει τεράστια ιστορία, τρία χρόνια στη Σούπερ Λιγκ, εύχομαι να βρει πάλι τον δρόμο της, το κουράγιο να επανέλθει εκεί που της αξίζει. Εμείς δεν έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις εμφανίσεις, παρόλο που σήμερα δεν κέρδισε ο καλύτερος. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά θα ξαναπώ πως δεν μας έχει μείνει πολύ κουράγιο και φτάνουμε σε αυτά τα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον λίγο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και εύχομαι η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για το αν υπάρχει σχέδιο για την επόμενη σεζόν, σχολίασε: «Αυτό αφορά τη διοίκηση και περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει. Εύχομαι και ελπίζω να πάνε όλα καλά, γιατί μετά από κάθε ανηφόρα ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards