Γάλλος ακραίος επιθετικός στη Λάρισα

Super League 2 1 Φεβρουαρίου 2022, 22:28

Μία ακόμη (11η) μεταγραφή μέσα στην ημέρα για τον Απόλλωνα Λάρισας που απέκτησε τον 20χρονο Γάλλο ακραίο επιθετικό Ισαάκ Καραμοκό που αγωνιζόταν στην Ιταλία.

Corgress Stagakis

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στη Σασουόλο έχοντας καταγράψει συμμετοχή και με την πρώτη ομάδα (απέναντι στην Ίντερ τον περασμένο Απρίλιο. Η ανακοίνωση της Θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ο Απόλλων Λάρισας συμφώνησε και έφερε στην Λάρισα, δανεικό τον νεαρό Γάλλο άσο της Sassuolo, Isaac Karamoko (Ισαάκ Καραμοκό) από την Serie A της Ιταλίας. Ο 19χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός (26 Μαΐου 2002) έχει αναδειχθεί από τα “σπλάχνα” της Παρί Σαν Ζερμέν, στην οποία έπαιξε και μέχρι την Κ19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κaramoko, που έχει καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Sassuolo και στο παιχνίδι με την Ιντερ (2-1, 07/04/21). Ο παίκτης βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Κυριακής στην Λάρισα, όντας πανέτοιμος αγωνιστικά και φυσικά έχει εκδοθεί κανονικά το δελτίο του. Welcome Isaak!»

Maladakis
Papantonakis Cards
Votani
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad