Γαλιώτος: Μεγάλη ιστορία ο ΟΦΗ, η μάνα μου είναι Κρητικιά

Βόλεϊ 11 Σεπτεμβρίου 2020, 17:50

Τη σχέση του με την Κρήτη αποκάλυψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Μάρκος Γαλιώτος, αναφέροντας πως η μητέρα του κατάγεται από το Ρέθυμνο, κάτι που τον κάνει έξτρα χαρούμενο για τη συμφωνία του με την Κρητική ομάδα.

Kritiko Ergastiri

Ο διεθνής πασαδόρος παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως βολεϊμπολίστας του ΟΦΗ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την μεταγραφή. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία. Είμαι έξτρα χαρούμενος, γιατί η μητέρα μου είναι Κρητικιά, με καταγωγή, από το Ρέθυμνο. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή που με εμπιστεύθηκε. Να ανεβάσουμε επίπεδο ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Είμαι διπλά χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Ντράγκο (σ.σ. εννοεί τον Φράνκο Ντράνγκο με τον οποίο ήταν συμπαίκτης την περασμένη σεζόν στην Αυστριακή Amstetten). Έχουμε ταιριάξει πολύ μαζί. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και πιστεύω ότι και στον ΟΦΗ θα έχουμε υπέροχη συνεργασία.»

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad