Γαλάζια η τρίτη εμφάνιση του ΟΦΗ τη νέα σεζόν

ΟΦΗ | 10 Μαρτίου 2023, 20:31

Το γαλάζιο χρώμα επιλέχθηκε από τους φιλάθλους για την τρίτη εμφάνιση του ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2023-24).

Η διαδικασία επιλογής που “έτρεχε” η Κρητική ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και συνοδεύθηκε από κοινωνική δράση. Τις λεπτομέρειες μας δίνει το δελτίο τύπου:

«Με την συμμετοχή των φιλάθλων μας να ξεπερνά κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκε η πρωτοποριακή και συνάμα οικολογική διαδικασία επιλογής της 3ης εμφάνισης του ΟΦΗ για τη σεζόν 2023-24, με το γαλάζιο χρώμα να είναι αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις και απέσπασε τις περισσότερες ψήφους.

Από τις 25/02 ως τις 5/03 οι φίλοι του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν το χρώμα που επιθυμούν για την 3η εμφάνιση της νέας σεζόν, μεταξύ τριών επιλογών και παράλληλα να συμβάλλουν στην πολύ σημαντική δράση της ομάδας μας για το περιβάλλον αλλά και για την ενίσχυση ενός συνανθρώπου μας.

Η ψήφος γινόταν αποδεκτή με την ανακύκλωση πλαστικών καπακιών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε στηθεί εντός του COSMOS x OFI Crete FC Store, με τη διαφορά στην προτίμηση των φιλάθλων υπέρ της γαλάζιας φανέλας να είναι εμφανής, όπως αποδεικνύεται και στη σχετική φωτογραφία.

Τα καπάκια που συλλέχθηκαν θα δοθούν το επόμενο χρονικό διάστημα για ανακύκλωση, με σκοπό την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου.»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad