Γαλάνης: Επιζητούσαμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση

Ηρακλής Νεροκούρου | 9 Οκτωβρίου 2017, 19:05

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο ματς με το ΣΥΝΚΑ, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ηρακλή Νεροκούρου, Σπύρος Γαλάνης σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του επιζητούσε μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι το ΣΥΝΚΑ και επικεντρώθηκε στα παιχνίδια που ακολουθούν, τα οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικά για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις έχουν ως εξής: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μου, αυτό επιζητούσαμε από την αρχή, μία καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση και ότι καλύτερο μπορούσε να βγει από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε δει το παιχνίδι με τη Δόξα, προσπαθήσαμε να το διαβάσουμε, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε ένα πλάνο και μας πήγε πολύ καλή μέχρι το 35′. Τα παιδιά λένε ότι ήταν χέρι, αλλά δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω, εμείς χάσαμε μία ευκαιρία στην προηγούμενη φάση που μπορούσαμε να προηγηθούμε. Εμείς συνεχίζουμε, τώρα είναι για εμάς τα σημαντικά παιχνίδια για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Ο στόχος είναι να βγάζουμε μία καλή εικόνα ομάδας, κάτι που νομίζω έχουμε κάνει μέχρι τώρα και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και τους παίκτες και στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν τι αξίζει αυτή η ομάδα”.

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko από το βίντεο της Νέας Τηλεόρασης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis