Γ’ Εθνική: Στον 9ο όμιλο Χάλης και Νέες Εργοτέλη

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 13 Οκτωβρίου 2020, 17:24

Σε αλλαγές στον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής προχώρησε η ΕΠΟ χωρίς αυτό να επηρεάζει τις δύο Κρητικές ομάδες της κατηγορίας (Χάλης, Νέες Εργοτέλη) που παρέμειναν στον 9ο όμιλο μαζί με Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Άγιο Θωμά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αλλαγές ομίλων της Γ’ Κατηγορίας

α) Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου αφού έλαβε υπόψη τα αιτήματα των ομάδων Κοίλων Κοζάνης και Πήγασος Χιλιοδένδρου, για αμοιβαία αντικατάσταση τους στον 1ο και 2ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας τα έκανε δεκτά. Έγκριση της ανωτέρω μεταβολής από ΕΕ/ΕΠΟ απόφαση Νο 44/08-10-2020.

β) Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη την έγγραφη παραίτηση της ομάδας Δόξα Αγίας Άννας (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 8ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας, εισηγήθηκε για λόγους ισονομίας, την θέση της ανωτέρω ομάδας στον 8ο Όμιλο, να καταλάβει η ομάδα Παιανιακός ΑΣ (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 3ο Όμιλο.

Όσον αφορά τις δύο Κρητικές ομάδες θα έχουν δύο σωματεία από την Αθήνα στον όμιλό τους. Αναλυτικότερα:

9ος Όμιλος
➜ Θρίαμβος Χαϊδαρίου (Αθηνών)
➜ Άγιος Θωμάς (Αθηνών)
➜ Νέοι Εργοτέλη (Ηρακλείου)
➜ Χάλης Βαρυπέτρου ΑΟ (Χανίων)

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση για τα γυναικεία πρωταθλήματα περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί το μεσημέρι της προσεχούς Πέμπτης (15/10, 12:00) στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής θα λάβουν μέρος τρεις ομάδες από την Κρήτη (ΟΦΗ, Εργοτέλης και Αστέρα Ρεθύμνου), σε εκείνο της Β’ Εθνικής δύο (ΑΟ Χανιά και Βασίλισσα Νότου) και στη Γ’ Εθνική επίσης δύο (ΑΟ Χάλης Βαρυπέτρου και Νέες Εργοτέλη).

Estrella
Papantonakis Cards