Φύσσας για πρόεδρος της Λίγκας

Football League 9 Νοεμβρίου 2016, 21:47

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Τάκης Φύσσας φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Sport24.gr, ένα πρόσωπο που τυγχάνει αποδοχής και στον οποίο έχει προταθεί η ανάληψη της προεδρίας είναι ο Τάκης Φύσσας. Ο 43χρονος ήταν μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο στον Παναθηναϊκό, όπου κατείχε τη θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο “τριφύλλι”, το οποίο υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής, είχε προσληφθεί λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα, στην οποία ήταν τεχνικός διευθυντής (η έναρξη της συνεργασίας του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε ανακοινωθεί στις 18 Ιουλίου 2008 και αποχώρησε στις 30 Ιουλίου 2014, αφού το συμβόλαιό του έληγε και δεν ανανεώθηκε).

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση ο παλαίμαχος άσος, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να ηγηθεί της Football League. Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Σφακιανάκης είχε αναλάβει την προεδρία της Football League στις 15 Ιουλίου 2016 και αποχώρησε από τη θέση του λίγους μήνες μετά. Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στη Football League, με θέμα την εκλογή προέδρου.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards