Φύσσας: Χρειαζόμαστε παίχτες σαν τον Γιακουμάκη

Εκτός συνόρων | 26 Μαΐου 2022, 19:49

Το εγκώμιο του (πρωταθλητή και πρώτου σκόρερ) Γιώργου Γιακουμάκη έπλεξε ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας, σε δηλώσεις του σε μέσο της Σκωτίας.

Ο Φύσσας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα heraldscotland.com. Αναλυτικά όσα είπε για τον διεθνή Κρητικό επιθετικό:

«Όταν άκουσα ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται για αυτόν και ήθελε να πάει εκεί, του μίλησα για το Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. Του είπα ότι το πρωτάθλημα της Σκωτίας θα ήταν τέλειο για αυτόν.

Είναι δυνατός, είναι έξυπνος, βάζει γκολ, δουλεύει για την ομάδα και είχε την κατάλληλη εμπειρία για να πάει καλά. Αλλά νομίζω ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν με τη Σέλτικ.

Ελπίζω να μην τα πάει καλά απέναντι στην Χαρτς και αστειεύτηκα μαζί του για να μην παίζει τόσο καλά απέναντι στην παλιά μου ομάδα. Τα πήγε τόσο καλά και του εύχομαι τα καλύτερα στη Σκωτία.

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε παίχτες σαν αυτόν για να παίζουν καλά σε ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι στο χέρι του. Πρέπει να δείξει σε όλους ότι είναι σταθερός στις εμφανίσεις του και γίνεται καλύτερος.

Είναι σημαντικό να δούμε τις εμφανίσεις του την επόμενη σεζόν. Το σημαντικό για τον Γιώργο είναι να δείχνει σε όλους ποιος είναι, και να προσπαθεί να γίνει καλύτερος.

Ας δούμε πώς θα αντιδράσει. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να έρθουν από αυτόν. Αν μπορεί να αποφύγει τραυματισμούς, να προετοιμαστεί καλά, να ζήσει μια ωραία ζωή, είναι οικογενειάρχης, οπότε δεν τον φοβάμαι.»

Rabona ad