Φυντάνης: Με τέτοιο υλικό τα Χανιά θα έπρεπε να είναι στις πρώτες θέσεις

Χανιά Ηρόδοτος | 12 Μαρτίου 2023, 18:39

Το εγκώμιο των Χανίων έπλεξε ο Ηλίας Φυντάνης στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι. «Με τέτοιο υλικό» είπε «θα έπρεπε να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις».

/Bella Pizza

Ο προπονητής του Ηροδότου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει καν σύγκριση μεταξύ των μπάτζετ που διαθέτουν οι δύο ομάδες, περιγράφοντας το πώς κύλησε το παιχνίδι στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου από μένα και όλη την ομάδα σε όλες τις οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους, τους συγγενείς τους, άνδρες και γυναίκες στα Τέμπη. Εύχομαι να μην ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα γιατί είμαστε στο 2023 και αντί να πηγαίνουμε μπροστά βλέπουμε ότι είναι ορισμένα πράγματα που μας πάνε πίσω και δεν αξίζει για την Ελλάδα μας.

Οσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ξέραμε ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία είναι ποιοτική, που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, δεν το συγκρίνουμε καν, με πολύ καλούς παίκτες. Νομίζω ότι με αυτό το υλικό που έχουν τα Χανιά τους αδικεί η θέση που βρίσκονται. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ήταν, χωρίς να θέλω να μειώσω κάποιες καταστάσεις, στις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο κοιτάξαμε να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους γιατί ξέραμε ότι τα Χανιά έχουν πολύ καλούς παίκτες στο κέντρο που μπορεί να περάσουν κάθετες στους επιθετικούς, εκεί κλείσαμε τους διαδρόμους με πολύ καλή αμυντική λειτουργία όλης της ομάδας μας. Αυτό που είπα στα αποδυτήρια είναι ότι όσο περνά ο χρόνος, το είδατε νομίζω κι εσείς, αυτό θα είναι υπέρ μας, θα δημιουργούσαμε ευκαιρίες μήπως μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι δεν είχε την ίδια ένταση του πρώτου η ομάδα των Χανίων κι εκεί το εκμεταλλευτήκαμε όπως είδατε κι εσείς πολλές φορές στην επίθεση. Θα σταθώ στη φάση, πιστεύω, απ’ ό,τι μου είπαν κιόλας, πως δεν υπάρχει οφ σάιντ όπου αν δεν υπήρχε εκεί οφ σάιντ ο διαιτητής θα έδινε πέναλτι. Ετσι πιστεύω εγώ.

Εύχομαι στην ομάδα των Χανίων να ξαναμπεί στα θετικά αποτελέσματα όπου το πιστεύω γιατί έχει πολύ καλό υλικό, να βάλει τις βάσεις για του χρόνου γιατί πιστεύω ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Και για να κλείσω για άλλη μια φορά, δεν ξέρω, δεν θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία, υπήρξε σήμερα ένας διαιτητής ο οποίος ήταν άψογος γιατί έβγαλε εύκολα ένα κρητικό ντέρμπι που στο κάτω κάτω της γραφής δεν ξέρει και την νοοτροπία των κρητικών ομάδων και είδαμε τους δύο βοηθούς, νομίζω ότι ήταν για άλλη μια φορά γιατί έχει ξανασυμβεί, όχι γιατί είχαν συμπάθεια στην ομάδα των Χανίων, να είναι εχθρικοί προς τον Ηρόδοτο. Και δεν είναι η πρώτη φορά, έχει γίνει και σε άλλα παιχνίδια με άλλες ομάδες. Νομίζω ότι τέτοιες διαιτησίες σαν τους βοηθούς που έπαιξαν σήμερα δυσφημούν το άθλημα και δε νομίζω ότι θα πάει και μπροστά».

Για το πρωτάθλημα της Super League 2 και πώς σχολιάζει τη διακοπή του αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας και την αποχώρηση της Προοδευτικής: «Φτάσαμε στο σημείο να φέρνουμε ξένους διαιτητές στην Super League 1. Διαμαρτυρόμαστε -κι εγώ διαμαρτύρομαι- ότι δεν παίζουν Ελληνες, αλλά από αυτά που βλέπουμε στην Super League 2 με κάποιους διαιτητές πώς θ’ ανέβει το προϊόν και πώς αυτοί οι διαιτητές θα πάνε να παίξουν στην Super League 1; Αυτά βλέπουν λοιπόν η ΕΠΟ και οι υπεύθυνοι και φέρνουν τους ξένους διαιτητές. Δηλαδή θα φτάσουμε στο σημείο να φέρνουν ξένους διαιτητές και στην Super League 2 το οποίο αυτό είναι αδύνατο γιατί τα οικονομικά όπως ξέρετε είναι δύσκολα, όχι δύσκολα, χάλια στην Super League 2»…

Estrella
KTEO Κρήτης
Chania cash
Poppies sexy show club

Rabona ad