Φτωχότερο το Ακρωτήρι από την απώλεια του Μ. Καλλέργη

Πανακρωτηριακός | 7 Ιανουαρίου 2023, 10:28

Το Ακρωτήρι είναι φτωχότερο έπειτα από την απώλεια του Μιχάλη Καλλέργη, ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του ποδοσφαιρικά με τον τόπο.

Oinolatris

Ο εκλιπών υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας στις ομάδες του Ακρωτηρίου και ήταν εκ των πρωτεργατών στην ίδρυση του Πανακρωτηριακού και τη δημιουργία του γηπέδου στα Καθιανά.

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου εξέδωσαν ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

Τα Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο, της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Ακρωτηρίου,  με μεγάλη λύπη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Καλλέργη, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα  αγαπητού σε όλο το Ακρωτήρι.  Ο Μιχάλης δεν είναι πια κοντά  μας, αλλά θα μείνει αιώνια στη σκέψη μας, καθώς συνέδεσε το όνομά του με το ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι, σαν ποδοσφαιριστής, προπονητής και παράγοντας με ήθος και αξίες. Πρωτοπόρος σε ιδέες και ένας εκ των πρωτεργατών στην ίδρυση του Πανακρωτηριακού και τη δημιουργία του γηπέδου Καθιανών.  Ήταν πάντα κοντά μας, έτοιμος να βοηθήσει χωρίς να επιζητά την προβολή, αλλά από αγάπη για το ποδόσφαιρο και τα νέα παιδιά. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.  Καλή δύναμη στους οικείους  του.

 

Estrella

Rabona ad