«Φτιάχνουμε μία ομάδα με αρχές και αξίες»

Θησέας | 22 Νοεμβρίου 2016, 22:58

Αντίστροφα, για τη μεγάλη του επιστροφή στα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων μετράει ο ιστορικός Θησέας που κάνει τη δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας με αντίπαλο τους Νέους Μινωταύρου (23/11).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για τη σπουδαία αυτή προσπάθεια που κάνει η ομάδα των Περιβολίων, μίλησε στο athlitiko.gr ο προπονητής και υπεύθυνος της Ακαδημίας Βαγγέλης Ανδρεαδάκης, που έκανε αναφορά στο έργο που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο athlitiko.gr:

Για την επιστροφή του Θησέα μετά από μία δεκαετία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Χανίων:

Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα επιστρέφει γιατί είχε γράψει τη δική της ιστορία στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στο ξεκίνημα μίας καινούριας προσπάθειας βασιζόμενη στα παιδιά από την περιοχή των Περιβολίων που θα έχει αρχές και αξίες για να επιστρέψει εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Για τους στόχους της ομάδας:

Ο στόχος της ομάδας είναι να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, δεν αποτελεί αυτοσκοπός. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία γιατί θα υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα έχουν τον ίδιο σκοπό με εμάς. Εδώ και δύο μήνες που έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία η διοίκηση ανταποκρίνεται σε ό,τι έχω ζητήσει. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα στην οργάνωση από ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας. Θέλω να ευχαριστήσω και τους ποδοσφαιριστές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτής της προσπάθειας. Θέλουμε να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο που θα ικανοποιεί και ευχαριστεί όποιον παρακολουθεί την ομάδα.

Για την Ακαδημία:

Έχουμε 70 παιδιά στην ακαδημία μας, με 5 τμήματα που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΠΣ Χανίων, ενώ υπάρχει ακόμα ένα τμήμα υποδοχής. Θέλουμε σε αυτά τα παιδιά να τους διδάξουμε αρχές και αξίες όπως ο σεβασμός, η συνεργασία, το ήθος, ο αθλητισμός και να είναι αυτά τα παιδιά που θα στηρίξουν και την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Για το γήπεδο της Χαρωδιάς:

Η Χαρωδιά είναι ένα στολίδι για την περιοχή. Μέσα σε διάστημα δύο μηνών μεταμορφώθηκε με τη συνδρομή της διοίκησης, αλλά και του Δήμου. Όταν το επισκέφτηκα πριν δύο μήνες σε σχέση με το τώρα, είναι σαν να έχει γίνει ένα μικρό θαύμα και εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟ Περιβολίων που με όρεξη, σύμπνοια, λειτουργώντας με το πώς τα παιδιά της ακαδημίας μας θα είναι σε ένα περιβάλλον που θα τους δίνεται η δυνατότητα να χαρούν και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο δημιούργησαν όλο αυτό.

thiseas gipedo xarodias

Για την ιστορική πρεμιέρα κόντρα στους Νέους Μινωταύρου:

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε ομάδα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και αυτό νομίζω θα μας ανταμείψει στο τέλος. Θέλω επίσης, να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλό πρωτάθλημα με υγεία.

Mikel Chania Delivery