«Φτιάχνουμε μία ομάδα από την αρχή»

Ποσειδών Τσικαλαριών | 27 Αυγούστου 2016, 17:04

Στον πάγκο του Ποσειδώνα Τσικαλαριών θα βρίσκεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Σπαράκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο αυτό ξεκίνημα της προπονητικής του πορείας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στον Νεκτάριο Ανδρεαδάκη και το athlitiko.gr τόνισε ότι “χτίζεται” ένα καινούριο σύνολο και παράλληλα ανέλυσε και τους περαιτέρω στόχους της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα γιατί φτιάχνουμε μία ομάδα από την αρχή, φύγανε πολλοί παίκτες από πέρσι. Με τα πλαίσια που έχουν εδώ οι τρεις ομάδες, η Ακαδημία Σούδας, ο Άρης και ο Ποσειδώνας προσπαθούμε να πλαισιώσουμε το ρόστερ και να κάνουμε μία ομάδα ανταγωνιστική.

Στο πρωτάθλημα δεν έχουμε υψηλούς στόχους, θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και αν μπορέσουμε να αξιοποιούμε είτε ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, είτε της Σούδας για να παίξουν παραπάνω.

Για το τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε θα το δούμε στη διάρκεια της πορείας μας. Τώρα είναι ακόμα λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ, ούτε έχουμε ξεκαθαρίσει πόσους παίκτες θα κρατήσουμε μέχρι να τελειώσει η προετοιμασία μας.

Για το πρωτάθλημα δεν ξέρουμε αν γίνει σε ένα όμιλο ή αν γίνει όπως πέρυσι, πάντως θα είναι αρκετά δύσκολο γιατί βλέπω πολλές ομάδες ενισχυμένες. Είναι περίπου 10-12 ομάδες που έχουν πολύ καλό υλικό και θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, που νομίζω ότι θα το ευχαριστηθούν όλοι».

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis