Φραγκουλάκης, η πρώτη “ηχηρή” αποχώρηση από τον ΟΦΗ

Football League 5 Ιουλίου 2016, 18:12

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης είναι η πρώτη ηχηρή αποχώρηση από τον ΟΦΗ. Τον ίδιο δρόμο ακλούθησαν και οι Ραπτάκης και Σαχινίδης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ένας από τους πλέον βασικούς παίκτες του ΟΦΗ, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ο ποίος είχε αποκτηθεί πέρυσι από τον Κισσαμικό, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Ηρακλείου. Η απόφαση για την μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο αποτελεί έκπληξη και οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τον Βραζιλιάνο Φαμπίνιο, τρεις ακόμη παίκτες του ΟΦΗ από το ρόστερ της Γ’ Εθνικής, δεν συνεχίζουν στην κρητική ομάδα. Ο λόγος για τους Μιχάλη Φραγκουλάκη, Δημήτρη Ραπτάκη και Βασίλη Σαχινίδη. Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ στην Football League.

O ΟΦΗ ευχαριστεί τους παίκτες για την συμβολή τους στην άνοδο της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην Football League. και τους εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των Κρητικών.

Μετά τις αποχωρήσεις αυτές, αλλά και αυτές που θα ακολουθήσουν, στον ΟΦΗ παραμένει σε εκκρεμότητα το τι θα γίνει με τους Περογαμβράκη και Πόποβιτς, με τις πιθανότητες παραμονής τους στην ομάδα να είναι μοιρασμένες. Από την έκβασή τους θα εξαρτηθούν και δύο τουλάχιστον από τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad