Φράγκος: Αξίζουμε την παραμονή στη Γ’ Εθνική

Γ' Εθνική 27 Μαΐου 2021, 21:35

Για τα τελευταία παιχνίδια του Ρεθυμνιακού, αλλά και για τους δύο "τελικούς" που απομένουν μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Χρήστος Φράγκος.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (στον 10ο όμιλο) με τον Ρεθυμνιακό να έχει 18 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα που υποβιβάζεται. Κάτι που σημαίνει ότι τα δύο ματς που απομένουν (με Αλμυρό εντός και Νεάπολη εκτός έδρας) παίρνουν χαρακτήρα τελικού.

Ο Χρήστος Φράγκος μίλησε στη Facebook σελίδα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για την τελευταία (χρονικά) νίκη του Ρεθυμνιακού επί του Πλατανιά και για τους δύο αγώνες “χωρίς αύριο” που απομένουν. Αναλυτικά όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Όλα τα ματς σε αυτό το χρονικό στάδιο είναι πολύ δύσκολα. Ακόμη και οι αγώνες με ομάδες που πολλοί τις χαρακτηρίζουν “εύκολες” είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι και κρύβουν “παγίδες”. Μπορούν αυτοί οι αντίπαλοι να σε παρασύρουν στον ρυθμό τους και μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει να έχεις βρεθεί αντιμέτωπος με ένα αρνητικό για σένα αποτέλεσμα.

Στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά κληθήκαμε να αγωνιστούμε χωρίς προπονήσεις λόγω της δυσάρεστης κατάστασης που επικρατούσε με την εμφάνιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην ομάδα και με 7 σημαντικές απουσίες. Την αποστολή και την αρχική 11αδα αποτελούσαν στην πλειοψηφία τους παίκτες που δεν είχαν εμπειρία πολλών λεπτών συμμετοχής κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Είχαμε μάλιστα να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μπορεί να βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά και να έχει αποχαιρετίσει και τυπικά την κατηγορία, όμως έχει την δική της σημαντική ιστορία στο ποδόσφαιρο, διαθέτει ένα νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ και σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες.

Όμως ήμασταν από την αρχή αποφασισμένοι. “Βγάλαμε” ψυχή και “τσαμπουκά” στον αγωνιστικό χώρο, πετύχαμε 2 γρήγορα γκολ και μετά φροντίσαμε να έχουμε τον έλεγχο ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά μπορεί να δείξαμε στοιχεία άγχους, όμως δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς ότι αγωνιστήκαμε απροπόνητοι, με 3 ουσιαστικά και τυπικά αναγκαστικές αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα και με αποδεκατισμένη αποστολή. Οφείλαμε να καλύψουμε τα κενά από τις απρόσμενες απουσίες των συμπαικτών μας και πιστεύω ότι φροντίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Για τους δύο αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια παρά το ατυχές γεγονός της εμφάνισης των κρουσμάτων της πανδημίας στην ομάδα μας. Έχουμε απόλυτη πίστη στις ικανότητες της που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων μας έστω και αν έχουμε ακόμη δύο “τελικούς” να δώσουμε.

Ευχή όλων είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε όλοι μαζί στην τελική αυτή προσπάθεια. Ήδη έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετά όλοι μας με την περιπέτεια που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Οι προπονήσεις μας δεν πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αγώνων λόγω των κρουσμάτων και αυτό σίγουρα επηρεάζει την απόδοσή μας.

Όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, γιατί ο Ρεθυμνιακός είναι μια ομάδα που έχει οργάνωση, υποδειγματική διοίκηση, πολύ καλό τεχνικό τιμ και ποιοτικό ρόστερ και αξίζει να μείνει στην κατηγορία.

Όχι μόνο λόγω της ιστορίας και της εμπειρίας του, αλλά και για το καλό του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Πρέπει να έχει το Ρέθυμνο μια ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad