Φραγκιουδάκης: Ιδιαίτερο το συναίσθημα του γκολ με τον Ήφαιστο

Ιδομενέας | 6 Δεκεμβρίου 2017, 20:23

Το πρόσωπο του αγώνα για τον Ιδομενέα στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο, αποδείχτηκε ο Μιχάλης Φραγκιουδάκης που πέτυχε το νικητήριο γκολ και έδωσε στην ομάδα του μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο και έμελλε να είναι αυτός που θα κρίνει και την αναμέτρηση, αργότερα στο δεύτερο μέρος με το γκολ που πέτυχε και ο Ιδομενέας έφυγε νικητής από μία έδρα που δεν είχε καταφέρει μέχρι τότε να πάρει καμία ομάδα ούτε βαθμό.

Ο Φραγκιουδάκης μίλησε στο athlitiko για το συναίσθημά του να πετύχει ένα τόσο σημαντικό γκολ για τον Ιδομενέα, ενώ μας σχολίασε και την πορεία της ομάδας του το τελευταίο διάστημα που έχει ανέβει αρκετά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Καταρχήν να μας πεις για συναίσθημα σου να πετύχεις ένα νικητήριο γκολ και σε μία έδρα που ο Ήφαιστος είχε μόνο νίκες μέχρι τότε;

Σίγουρα νιώθω πολύ ωραία επειδή και εγώ από την πλευρά μου βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αυτή τη σημαντική νίκη. Πιστεύω πως αξίζαμε να κερδίσουμε, καθώς όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε μαζί μέχρι το τέλος. Σημαντική ήταν και η συμβολή του τερματοφύλακά μας, ο οποίος έκανε πολύ δύσκολες επέμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα και μας έσωσε από σίγουρα γκολ.

Η ομάδα σου είναι αρκετά ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια και έχει πάρει βαθμούς με δύσκολους αντιπάλους. Πού το οφείλεις αυτό;

Η ομάδα μου προσπαθεί σε κάθε αγώνα για το καλύτερο και πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε πολύ ψηλά στη βαθμολογία γιατί έχουμε και το υλικό, αλλά και τη θέληση να το κάνουμε.

Μπορεί αυτή η νίκη να είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα του Ιδομενέα στο πρωτάθλημα και τι στόχο θέτεις για τη συνέχεια;

Έχουμε βρει τα ελαττώματα μας και προσπαθούμε όλοι μαζί να τα διορθώσουμε. Χάρηκα πολύ με αυτή τη νίκη και θεωρώ πως μπορεί να είναι το ξεκίνημα για μία καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Ο στόχος από εδώ και στο εξής είναι να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε.

Για το γεγονός ότι ο Ιδομενέας στηρίζεται σε πολλά νεαρά παιδιά στο φετινό πρωτάθλημα:

Πιστεύω πως έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να μάθουμε όλοι εμείς οι “μικροί” της ομάδας και να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad