Φούρλας: «Ο στόχος του Τιτάνα είναι πρωταγωνιστικός»

Τιτάν | 24 Ιουνίου 2017, 12:07

Έπειτα από την επιτυχημένη πρώτη χρονιά, όπου η ομάδα βρέθηκε μία... ανάσα από την άνοδο ο Δημήτρης Φούρλας συνεχίζει στο "τιμόνι" του Τιτάνα Καλυβών και όπως αναφέρει σε δηλώσεις του στο athlitiko ο στόχος της ομάδας είναι πρωταγωνιστικός και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει καθίσει στον πάγκο του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, του Απόλλωνα και των Απτέρων, μίλησε στο athlitiko και τον Μανώλη Χρυσό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δημήτρη δύο λόγια για τη συνέχιση της συνεργασίας σου με τον Τιτάνα;

Η συνέχιση της συνεργασίας μου με τον Τιτάνα έγινε κοινή συναινέσει, κυρίως γιατί και οι δυο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες από τις απαιτήσεις και τους στόχους που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής, αλλά και επειδή έχουμε κοινούς στόχους για φέτος.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η ομάδα έκανε εξαιρετική πορεία και βρέθηκε κοντά στην άνοδο. Θα είναι αυτός ο στόχος για τη νέα σεζόν;

Η ομάδα παρόλο που δεν είχε πρωταγωνιστικούς στόχους, έκανε μια αξιοπρεπή πορεία σύμφωνα με το ρόστερ της. Όταν έπεσε από το Α’ τοπικό έφυγαν πολλοί έμπειροι παίκτες και αποδυναμώθηκε αρκετά. Έτσι λοιπόν στο αρχικό ρόστερ προσθέσαμε πέντε “μικρούς”, οι οποίοι δουλεύοντας με την ομάδα είχαν αξιοπρεπέστατη πορεία σε όλο το πρωτάθλημα και με τη συμβολή των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών φτιάξαμε ένα σύνολο δεκατεσσάρων παικτών, που προσπαθούσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Αυτή η προσπάθεια μας ανέβασε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Φέτος λοιπόν, ο στόχος του Τιτάνα είναι πρωταγωνιστικός, γιατί με τις σωστές προσθήκες μπορεί η ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω, όχι μόνο για να βγει αλλά και να παραμείνει με αξιοπρέπεια στο Α’ τοπικό.

Κάνε μας ένα σχόλιο για το τοπικό και για το αν θεωρείς ότι έχει ανέβει το επίπεδο τα τελευταία χρόνια.

Το επίπεδο στο τοπικό έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο γιατί έχουμε ομάδες σε επαγγελματικές κατηγορίες και το κίνητρο είναι μεγάλο, αλλά πιστεύω ότι ρόλο σε αυτό έχουν και οι προπονητές που διαρκώς επιμορφώνονται και πολλοί έχουν αλλάξει νοοτροπία και σκέψη πάνω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τεράστια συμβολή έχουν και οι Ακαδημίες.

Για τη δική σου προπονητική πορεία ένα σχόλιο.

Τα βήματα μου στην προπονητική είναι μικρά και σταθερά χωρίς βιασύνη και με υπομονή. Οι ομάδες που έχω συνεργαστεί είναι Ποσειδώνας Τσικαλαριών, Απόλλων, Άπτερα, Τιτάνας καθώς και οι Ακαδημίες του Άρη Σούδας και του Τιτάνα.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis