Φουρλάνος: Συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Παναιγιάλειο

Χανιά | 28 Οκτωβρίου 2016, 12:31

Ο Α.Ο.Χανιά ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τη Σπάρτη για το Κύπελλο Ελλάδος, ωστόσο η ομάδα απαιτείται να αφήσει πίσω της το ματς αυτό και να στρέψει το ενδιαφέρον της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο.

 

Αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του Σπύρου Φουρλάνου στο επίσημο site του ΑΟΧ:

«Είμαστε πολυ απογοητευμένοι απο την εικόνα που παρουσιάσαμε στη Σπάρτη. Είναι καλό κάποιες φορές να σε ταρακουνούν ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα και ελπίζω να βγει σε καλό. Βέβαια για μας αυτή η σφαλιάρα ήρθε πολύ νωρίς. Δεν ήταν μόνο η βαριά ήττα αλλα κυρίως η άσχημη εμφάνιση. Πραγματικά δουλεύουμε σκληρά και δεν κάναμε τίποτα απο όσα είπαμε. Παραμένουμε όμως ενωμένοι και σίγουροι ότι θα αποδείξουμε τι αξίζουμε. Δεν πρέπει να μένουμε στο τι έγινε αλλα στο τι θα γίνει απο εδώ και πέρα. Τώρα έχουμε το ματς στο Αίγιο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Είναι πολυ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκειά του. Θεωρώ ότι οποίος δείξει μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη, θα είναι και αυτός που θα την πάρει».

Ο ΑΟΧ βρίσκεται ήδη στο Αίγιο και θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (30/10) ματς με τον Παναιγιάλειο.

Estrella
/psiloritischania