Φουλ τα …γκάζια την Τρίτη!

Χανιά | 27 Σεπτεμβρίου 2016, 21:10

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε την Τρίτη (27/9) η προετοιμασία του Α.Ο.Χανιά τόσο για το ενδεχόμενο έναρξης του πρωταθλήματος σε 10 μέρες όσο και για το φιλικό με τον ΟΦΗ το Σάββατο (1/10).

/Bella Pizza

Ο Αντώνης Δρακόπουλος προπόνησε τους παίκτες του σε φουλ ρυθμούς, πρωί και απόγευμα, πραγματοποιώντας ουσιαστικά, μια μίνι προετοιμασία. Αγωνιστικά προβλήματα ωστόσο, συνεχίσουν να υφίστανται.

Η ενημέρωση του ΑΟΧ:

Το βεβαρημένο προγράμμα προπονήσεων της εβδομάδας που διανύουμε, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μίνι προετοιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ.
Ο Αντώνης Δρακόπουλος έχει ανεβάσει τους ρυθμούς, προκειμένου οι παίκτες του, να είναι απόλυτα έτοιμοι, στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Απο τις προπονήσεις της Τρίτης, εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοζάκης και Αποστολόπουλος, οι οποίοι εχουν ξεκινήσει ήδη τις θεραπείες.

Με την αποχώρηση του Μαρτίνεθ απο την ομάδα, ο Κώστας Αποστολόπουλος ζήτησε τη φανέλα με το νούμερο “9”, όποτε, δεν θα φοράει αυτή με το “33” στην πλάτη.
Το αυριανό προγράμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή προπόνηση. Βάρη το πρωί στο γυμναστήριο που βρίσκεται στο γήπεδο των Περιβολίων και προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad