Φοβερές μάχες και… σούπερ θέαμα στον πρώτο αγώνα των Cretan Gunners! (pics)

Ράγκμπι | 8 Σεπτεμβρίου 2018, 16:13

Σκληρές μάχες και ένα εντυπωσιακό θέαμα συνέθεσαν το Σάββατο το μεσημέρι το "σκηνικό" στο Εθνικό στάδιο Χανίων, στον παρθενικό αγώνα στην ιστορία τους για τους Cretan Gunners στα Χανιά.

Μετά από τρία ακριβώς χρόνια προετοιμασιών -καθώς η ομάδα ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2015- οι Κρητικοί Πιστολέρο όπως είναι η ελληνική ονομασία τους είχαν την ευκαιρία να φανερώσουν τις δυνατότητές τους παίζοντας απέναντι σε έναν από τους πιο παραδοσιακούς αντιπάλους που υπάρχουν στο ελληνικό ράγκμπι, τους Athens Spartans.

Το θέαμα ήταν, ομολογουμένως, μοναδικό, κάτι βέβαια αναμενόμενο, από τη στιγμή που αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι όχι μόνο στα Χανιά αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη! Εάν μάλιστα, ξεχωρίζει κάτι από αυτό το ματς είναι η “δίψα” των παικτών της χανιώτικης ομάδας, που έδειχναν ακόμα και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά και κατά την εξέλιξή του, ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το γεγονός. Επίσης, ένα ακόμα γεγονός ήταν ο αρκετός κόσμος που έδωσε το παρών στο Στάδιο και μάλιστα ήταν το ίδιο ενθουσιώδης.

cretan gunners athens spartans 6

Η ομάδα των Cretan Gunners.

Το παιχνίδι, λοιπόν, έγινε προκειμένου να πιστοποιήσει την αγωνιστικότητα που διακρίνει πλέον τους Cretan Gunners, μια ομάδα που είναι πανέτοιμη ν’ αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο. Ο στόχος είναι σε λίγο καιρό από σήμερα να υπάρξει πανελλήνιο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου να μπορέσουν οι Cretan Gunners να μετέχουν σε επίσημους αγώνες.

Από εκεί και πέρα, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι υπήρξε αγώνας επίδειξης από τις γυναικείες ομάδες των Cretan Gunners και των Athens Spartans.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ Ε.Σ. ΧΑΝΙΩΝ

cretan gunners athens spartans 2

cretan gunners athens spartans 5

cretan gunners athens spartans 11

cretan gunners athens spartans 12

cretan gunners athens spartans 13

cretan gunners athens spartans 19

cretan gunners athens spartans 22

cretan gunners athens spartans 24

 

karta antonis garden