“Φωτογραφίζει” Κατσιγιάννη περί επιστροφής του στον ΑΟΧ ο Βούρβαχης

Χανιά | 24 Ιουλίου 2016, 21:18

Δήλωση με την οποία "σκιαγραφεί" την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Α.Ο. Χανιά φιλοξενείται στον τοπικό Τύπο από τον Γιώργο Βούρβαχη. Μάλιστα, σε αυτήν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ "φωτογραφίζει" τον Νίκο Κατσιγιάννη σχετικά με πιθανή επιστροφή του στην ΠΑΕ.

Το “επίμαχο” σημείο της δήλωσης από πλευράς Βούρβαχη είναι ότι το εξής: «Τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχω, κάποιος θα έρθει να ασχοληθεί τώρα, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν και πιστεύω ότι όλα θα μπουν σε ένα καλό δρόμο».

Αναλυτικότερα, η δήλωση του Γ. Βούρβαχη για το θέμα του Α.Ο. Χανιά στα “Χανιώτικα Νέα” έχει ως εξής:

«Ο Α.Ο. Χανιά είναι μια περίεργη ιστορία. Κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, αν εξαιρεθούν ένα-δυο ενδιάμεσα. Τώρα, βλέπουμε ξαφνικά εκεί που η ομάδα σώθηκε κάνοντας έναν τιτάνιο αγώνα πως δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, όλοι γύρισαν την πλάτη, έφυγαν. Πραγματικά είναι μια πολύ λυπηρή κατάσταση για ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Α.Ο. Χανιά, με την ιστορία του Α.Ο. Χανιά να μην μπορεί να βρει το δρόμο του για να πάει μπροστά. Τώρα, αν θ’ ακούσεις, άλλα θα σου λέει ο ένας, άλλα επιχειρήματα ο άλλος, ο καθένας το παίρνει από τη μεριά του. Νομίζω ότι αυτοί που πραγματικά αγαπούν τον Α.Ο. Χανιά πρέπει να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα αυτό, να βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους, που τουλάχιστον με τις πληροφορίες που έχω, κάποιος θα έρθει να ασχοληθεί τώρα, ο οποίος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν και πιστεύω ότι όλα θα μπουν σε ένα καλό δρόμο. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που περνάει αυτή την ιστορία ο Α.Ο. Χανιά και να μπει στο σωστό δρόμο και να πάει εκεί που του ανήκει».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad