Φορά ξανά το σκουφάκι του ΝΟΧ ο Χατζηκυριακάκης

Πόλο 4 Ιανουαρίου 2023, 13:05

Μεταγραφή και για την ακρίβεια επιστροφή προκύπτει για την ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία ενισχύεται με την ένταξη στο δυναμικό της του Μάριου Χατζηκυριακάκη. 

Kritiko Ergastiri

Ο έμπειρος πολίστας, που αγωνίζεται στη θέση του περιφερειακού, είχε φορέσει το σκουφάκι του ΝΟΧ πριν από 4 χρόνια (σεζόν 2018-19) όντας τότε στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα. Τώρα θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάνθου Βουλγαράκη.

Ο Χατζηκυριακάκης θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη 11 του μήνα για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και όχι σε αυτό που ακολουθεί το Σάββατο (7/1) απέναντι στη Γλυφάδα, που ήταν και η ομάδα που αγωνιζόταν. Ο λόγος είναι προφανής, αφού υπήρξε αυτή η συμφωνία ανάμεσα στα δύο σωματεία.

Η ουσία είναι ότι ο ΝΟΧ αποκτά έναν έμπειρο και πολύ ικανό παίκτη και αναμένεται έτσι να δυναμώσει για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

 

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad