Φωνές για τη διαιτησία! Πέναλτι στο 93’ και το χέρι(;) του Βουό!

Χανιά | 31 Οκτωβρίου 2016, 23:33

Με μεγάλα παράπονα από πλευράς παικτών Κισσαμικού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Μιχαηλίδη για τη φάση που βρίσκεται στο έδαφος ο Βλάχος από το μαρκάρισμα του Αντουκόρ, με τον Βοιωτό ρέφερι να καταλογίζει αντί για πέναλτι, επιθετικό φάουλ υπέρ του παίκτη του ΟΦΗ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ματς έληξε με τα παράπονα των γηπεδούχων να είναι έντονα προς την πλευρά του Μιχαηλίδη που ήταν μάλιστα “μπροστά” στη φάση και είχε καλό οπτικό πεδίο. Το θέμα είναι ότι ενώ φαίνεται ότι υπάρχει παράβαση και μπορεί να δοθεί πέναλτι στον Κισσαμικό στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μιχαηλίδης υποδεικνύει, προς έκπληξη των παικτών του Κισσαμικού, επιθετικό φάουλ! Τώρα, το ζήτημα είναι… πώς θα μπορούσε να υπάρχει επιθετικό φάουλ από τη στιγμή που ο Βλάχος δέχεται το μαρκάρισμα του Αντουκόρ, δηλαδή ο παίκτης του ΟΦΗ προκαλεί φάουλ στον αντίπαλό του. Σίγουρα το χρονικό σημείο που γίνεται η φάση παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς ουσιαστικά γίνεται σε μία στιγμή που πιθανό πέναλτι και δη μια εύστοχη εκτέλεση εφόσον ακολουθούσε, θα διαμόρφωνε αποτέλεσμα υπέρ του Κισσαμικού…

Ακόμα, οι άνθρωποι του Κισσαμικού εξανίστανται και για τη φάση του γκολ, στο 0-1 του ΟΦΗ. Παρότι δεν είναι ξεκάθαρο 100% από την τηλεοπτική μετάδοση, φαίνεται πως ο Βουό βρίσκει τη μπάλα με το χέρι ή με τη βοήθεια βασικά του χεριού του, τη στέλνει στα δίχτυα του Κισσαμικού κάνοντας το 0-1. 

Ωστόσο, διαμαρτυρίες υπάρχουν και από πλευράς ΟΦΗ, στη φάση που ο Κισσαμικός καταφέρνει και φτάνει στην ισοφάριση, με τον Τσερκέζο να φαίνεται να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι. 

Estrella
/psiloritischania